Login

Tidligere nyheder

Maskinleverandørerne sektion 2 - Generalforsamling 2020

Beretning på bagkant af Corona Torsdag holdt Maskinleverandørerne generalforsamling i Kolding. På grund af Corona situationen blev det en anderledes generalforsamling end først planlagt, men trods det var medlemmerne mødt talstærkt op for at høre status fra branchen.

Maskiner under Broen 2020 bliver aflyst

Næsten 100 udstillere af maskiner, redskaber og løsninger til den grønne branche har pludselig fået plads i kalenderen den 26. og 27. august 2020. Udvalget bag den grønne maskinmesse Maskiner under Broen har nemlig valgt at aflyse årets store maskinbegivenhed ved Lillebæltsbroen i Middelfart.

Tidligere DBL-Entreprenør deltager får jubilæumslegat

”Det glæder alle i JMM Group, når vores unge mennesker bliver påskønnet for deres flid og deres evner,” siger aftersaleschef hos Johs. Møllers Maskiner A/S Henry Iversen og fortsætter: ” Vi fik dig hertil, da du var 3 år inde i din læretid. Uddannelsen har du taget som EUX og sluttet af med et 12-tal i din svendeprø-ve - flottere kan det vist ikke blive.

Entreprenørerne rykker ind hos Skills

Anden udgave af Danmarks bedste lærling - entreprenørmaskinmekaniker bliver en del af DM i Skills, hvor tusindvis af unge lægger vejen forbi konkurrencerne i København.

Nye udstillere strømmer til Maskiner under Broen 2020

Antallet af udstillere på Maskiner under Broen eksploderede fra 68 ved første udstilling i 2016 til hele 108 i 2018, og alt tyder på, at fremgangen fortsætter til næste udgave af den store maskinudstilling i Middelfart den 26. og 27. august 2020.

Flere beslutningstagere på HL19 end nogensinde før

Det er en glad bestyrelsesformand, som netop har modtaget besøgsstatistikken for Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche.

Agromek er tilbage i januar i 2021

Skandinaviens største landbrugsmesse, Agromek, flytter termin i 2021, hvor messen vil blive afholdt i uge 3. Messedatoerne for flere internationale messer ændrer sig, og det har forstærket behovet for at finde en ny termin for at fastholde Agromek som en international messe.

De eldrevne vandt alt ved Maskinleverandørernes Innovationspris

Tre Verdensnyheder løb med topplaceringerne, da Maskinleverandørernes Innovationspris blev overrakt for anden gang nogensinde. Ekspertudvalget (se nedenfor) havde lagt speciel vægt på miljø (emissioner og støj), ergonomi, sikkerhed og funktion (lettere arbejdsgange), og der er ingen tvivl om, at det blev miljøinnovationerne, der løb med laurbærene. Alle tre vindere var således el-drevne maskiner.

Bertel Haarder uddeler Maskinleverandørernes Innovationspris

Det er med mere end fire årtiers beslutningskraft i folketinget og tidligere poster som både undervisningsminister, udviklingsminister og forskningsminister i bagagen, at Bertel Haarder (V) onsdag den 28. august klokken 12:15 træder op på scenen på det nye torv midt på Maskinmarken på Have & Landskab. Her vil han holde tale i forbindelse med overrækkelsen af Maskinleverandørernes Innovationspris, som i år har hele 10 verdensnyheder, 10 Danmarksnyheder og 4 Firmanyheder, der kæmper om topplaceringerne.

Innovationsprisen på HL19: Verdensnyheder med eksportpotentiale

Der bliver grund til at spærre øjnene op, når hele den grønne branches samles i Slagelse til fagudstillingen Have & Landskab den 28. til 30. august 2019. Her vil Maskinleverandørernes Innovationspris nemlig blive uddelt for anden gang i historien, og de besøgende kan se frem til at stifte bekendtskab med hele 10 Verdensnyheder, 10 Danmarksnyheder og 4 Firmanyheder, der alle dyster om de tre pladser på podiet.

Innovationsvinderne ser frem til at dyste igen på HL19

Ingen ved, hvor den næste, banebrydende innovation vil komme fra. Men der er ingen tvivl om, at Maskinmarken på Have & Landskab ´19 er et godt sted at starte. Igen i år bliver Maskinleverandørernes Innovationspris nemlig afholdt på Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche, og en uafhængig ekspertjury vil kåre de tre mest imponerende nyheder blandt Maskinleverandørernes medlemmers maskiner.

"Mor, jeg bliver altså heroppe, for det er bare sjovere"

Sådan siger 18-årige Annika Van Peet om det at bo på skolehjem på Erhvervsskolerne Aars, hvor hun til dagligt er ved at uddanne sig til ernæringsassistent. Fra 1. august 2019 får endnu flere elever landet over muligheden for at rykke teltpælene op hos mor og far og få samme fede skolehjemsoplevelse som Annika.

Maskinleverandørerne sektion 1 - Generalforsamling 2019

Et flot år med masser af maskiner Fredag holdt Maskinleverandørerne generalforsamling i Middelfart, og medlemmerne var mødt talstærkt op til en interessant dag med både faglige og sociale elementer.

Maskinleverandørerne sektion 2 - Generalforsamling 2019

Klimaet har igen haft betydning for Maskinleverandørernes medlemmer Fredag holdt Maskinleverandørerne generalforsamling i Middelfart, og medlemmerne var mødt talstærkt op til en interessant dag med både faglige og sociale elementer.

Ærgerligt mange rammes af nye regler for varebiler

1. juli træder nye regler i kraft vedrørende varebiler. De nye regler betyder, at hvis du har en varebil du bruger til erhverv, så skal du registrere ved Motorstyrelsen, om du bruger den til firmakørsel eller om du transporterer gods for fremmed regning.

Erfa-dage på Erhvervsskolerne Aars

I slutningen af oktober var tidligere deltagere fra DM lederuddannelsen og DM Sælgeruddannelsen inviteret til erfa-dage på Erhvervsskolerne Aars. Idéen om at afholde erfa-dage havde sit udspring i et ønske fra tidligere kursister om at mødes igen om et fagligt indhold, når det lærte fra uddannelserne var prøvet af i praksis hjemme i virksomheden.

Nye udstillere vælter til HL19

Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche – Have & Landskab - har nu solgt stande for et større beløb end på samme tidspunkt før sidste udstilling, der ellers slog rekorder for både antal besøgende og antal udstillere.

Innovationen buldrer videre på HL19

Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche - Have & Landskab - kommer igen i 2019 til at lægge hus til Maskinleverandørernes Innovationspris. Prisen så dagens lys på seneste Have & Landskab i 2017 og gik kort sagt ud på, at en uafhængig ekspertjury fandt de tre mest innovative nyheder blandt maskinerne hos Maskinleverandørernes medlemmer.

17 ledere har gennemført lederuddannelsen

I perioden fra ultimo september til medio december 2018 har 17 ledere fra Dansk Maskinhandlerforenings medlemsvirksomheder gennemført den grundlæggende lederuddannelse på Erhvervsskolerne Aars.

Henrik er Danmarks bedste entreprenørmaskin mekaniker lærling

Konkurrencen Danmarks bedste lærling, DBL, er slut. Den bedste mekanikerlærling på entreprenørmaskiner i Danmark er Henrik Drastrup. - Jeg er en lettet mand. Det var virkelig fedt. Der har virkelig været hård konkurrence. Jeg kender de andre fra skolen, så jeg har været spændt på, hvordan det skulle gå, for de andre er dygtige, siger den glade vinder.

Droneflyvning, demokørsler og en duft af diesel

Den arbejdende fagmesse Entreprenør & Håndværk 2018 kommer til at summe af liv, når MCH Outdoor Arena i Herning ligger både jord og luftrum til et væld af aktiviteter 14.-16. juni 2018.

Danmarks bedste mekanikerlærling inden for entreprenør-maskiner kåres for første gang

I flere år er Danmarks bedste landbrugsmaskinmekaniker-lærling blevet kåret i samarbejde med Dansk Maskinhandlerforening, Dansk Metal og Erhvervsskolerne Aars, og nu er turen kommet til at kåre Danmarks bedste entreprenørmaskinmekaniker-lærling. Direktør i Maskinleverandørerne, Klaus Nissen, mener, at det er en glimrende måde at få større opmærksomhed omkring faget og flere unge til at søge ind.

Elektrisk redskabsbærer løb med Maskinleverandørernes Innovationspris 2017

En ægte verdensnyhed fik førstepladsen i den nyindstiftede Maskinleverandørernes Innovationspris på Have & Landskab. Det var således folkene fra H.A. Fog A/S, der kunne træde frem og modtage blomster, champagne og håndtryk fra Slagelses borgmester Stén Knuth for deres elektriske redskabsbærer Nimos Posi-Trac med el-drevne redskaber i et stærkt felt af innovative maskinnyheder.

26 nyheder indstillet til Maskinleverandørernes Innovationspris

Når Maskinleverandørernes Innovationspris uddeles den 30. september under dette års H&L, er 26 nyheder i spil om prisen.

Innovation og borgmesterbesøg

Slagelses borgmester, har Stén Knuth (V), har sagt ja til at uddele Maskinleverandørenes Innovationspris på fagudstillingen Have & Landskab. Overrækkelsen vil finde sted på udstillingens åbningsdag den 30. august 2017 klokken 12 ved Meyers spisehal.

Have & Landskab fordobler Fagligt Forum

Med to scener, længere oplæg og dobbelt så mange af dem, skruer Have & Landskab for alvor op for videreuddannelsen af fagudstillingens gæster i år.

Entreprenørmekanikerlærlinge har bestået svendeprøven

Tirsdag den 6. juni og onsdag den 7. juni 2017 var 7ent0414 - Entreprenørmaskinmekanikere til svendeprøve ved Erhvervsskolerne Aars, hvor alle 11 bestod med flot resultat.

GMR opkøber Elkær Maskiner

GMR Maskiner A/S har købt Elkær Maskiner. Den fynske redskabsproducent fortsætter uændret og med stifter Henning Elkær som daglig leder.

Ekspertudvalg rangerer HL17’s maskinnyheder

Firmanyhed, Danmarksnyhed eller Verdensnyhed? På fagudstillingen Have & Landskab vil et ekspertudvalg i år rangere maskinnyhederne fra Maskinleverandørernes medlemmer. Målet er at gøre de besøgendes liv lettere. Udvalget vil desuden kåre årets maskinnyhed.

Nellemann Gruppen køber aktiemajoriteten i Svenningsens Maskinforretning

Med opkøbet i Svenningsens er Nellemann stærkt tilbage som hovedaktør inden for vej-, park- og landbrugsbranchen, nu i hele Skandinavien.

Nyuddannede Entreprenørmaskinmekanikere

Torsdag den 6. april og fredag den 7. april 2017 var 7 Entreprenørmaskinmekanikere til svendeprøve ved Erhvervsskolerne Aars, hvor alle bestod med flot resultat.

Hans Holm vender tilbage til Kubota i det sønderjyske

En sønderjysk veteran inden for maskinbranchen bliver nu forhandler af hele den japanske maskingigant Kubotas program for groundcare-maskiner.

Ny leder til entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen

Den 1. marts 2017 tiltrådte Lars Bagger Hansen som ny uddannelseschef for entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen på Erhvervsskolerne Aars.

Maskinbranchen får også en Hall Of Fame

I forbindelse med SDK kunne fejre sine 20 år med afdeling I Vendsyssel, kunne den Nordjyske virksomhed med hovedsæde I Frejlev ved Aalborg, også annoncere SDK Hall Of Fame.

Nyuddannede Entreprenørmaskinmekanikere

Torsdag den 22. december 2016 var 7ent0514 (Entreprenørmaskinmekanikere) til svendeprøve ved Erhvervsskolerne Aars, hvor alle bestod med flot resultat.

Mekanikere til de store maskiner hyres til andre brancher

Inden for entreprenørbranchen mangler der faglærte medarbejdere, og derfor skal to arbejdende stande på Agromek medvirke til at flere får lyst til at blive mekanikere./20161125

Meget positiv stemning på Agromek

Det har på alle måder været en rigtig god oplevelse. Det er den melding jeg hører blandt udstillerne, for der har været en meget positiv stemning og stor tilfredshed med forløbet af messen, siger Agromeks formand, administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S./20161205

97% vil komme igen til Maskiner under Broen

De besøgende på Danmarks nye maskinmesse, Maskiner under Broen har været godt tilfredse med messen. 97% af deltagerne i en besøgsundersøgelse siger, at de kommer igen i 2018./20161014

Nyuddannede Entreprenørmaskinmekanikere

Tirsdag den 6. september 2016 var 7ent0214 til svendeprøve ved Erhvervsskolerne Aars, hvor alle 11 entreprenørmaskin- og 1 personliftmekaniker bestod med flot resultat./20160915

Maskiner under Broen kom godt fra start

Den første udgave af Maskiner under Broen blev en succes med udstillerøjne. Der kom ikke så mange besøgende som håbet, men udstillerne udtrykte over en bred kam, at de har haft en god messe./20160901

Billy Goat Awards 2016 "Rookie of the Year"

Det første europæiske Billy Goat distributørmøde fandt for nylig sted i den sydlige del af Holland. Over 30 distributører deltog. På morgenmødet blev 3 awards uddelt af Billy Goat´s CEO, Mr. Will Coates. Svenningsens A/S vandt Billy Goat´s "Rookie of the Year"-pris./20160906

Droner kan spare mange mandetimer

Aalborg Kommune har taget dronen til sig som værktøj. Der bliver allerede sparet mange arbejdstimer og andre omkostninger. Det fortæller Lars Mørch, Aalborg Kommune om ved Maskiner under Broen./20160809

Førerløse maskiner på Maskiner under Broen

Det kan måske betale sig at køre langsommere eller at benytte en mindre klipper, når der ikke skal beregnes arbejdsløn til en fører under hele arbejdet. Nogle af disse overvejelser vil salgschef Claus Bjerre redegøre for på et miniseminar på Maskiner under Broen om førerløse maskiner./20160712

Forsker i ukrudt til Maskiner under Broen

Palle Kristoffersen, der i dag er slotsgartner i Slots- og Kulturstyrelsen under Kulturministeriet har i hele sin karriere set det som sin opgave at arbejde praksisorienteret og få sine resultater omsat til virkelighed. Derfor har han også arbejdet meget med afprøvning af de metoder og det udstyr, der findes på markedet./20160704

Brancheformand går i dybden med to nye gravemaskiner

Det stikker lidt dybere, når kloakmester og entreprenør Henning Lübcke i Køge køber nyt materiel til maskinparken. Og netop fordi det stikker dybere, lavede han en aftale med en gammel bekendt om materiellet. Dermed blev det salgskonsulent Claus Zutter hos den danske Bobcat-importør Svenningsens i Kastrup, der kom til at levere fornyelsen./20160614

Maskiner under Broen i økonomisk balance

Standsalget skrider så godt fremad for den nye maskinmesse, Maskiner under Broen, at Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg allerede er sikret økonomisk/20162405

Nye MultiOne-minilæssere med førersædet bag på maskinen

MultiOne er stort set lige blevet færdige med en gennemgribende modernisering og forbedring af deres velkendte knækstyrede minilæsser med teleskoparm. Nu overrasker de markedet ved at lancere en SD-model, hvor chaufføren får en helt ny position. På SD-modellerne sidder chaufføren nemlig bagerst ”ovenpå” motoren modsat de traditionelle knækstyrede modeller, hvor chaufføren sidder på den forreste halvdel./20160511

Maskiner under Broen blev skudt i gang

Der var overvældende tilslutning fra næsten samtlige medlemmer af Maskinleverandørerne, Park, Vej & Anlæg, da medlemmerne fordelte standplaceringer til årets nye maskinmesse ved Lillebælt/20160307

Hvor store hjul har din minilæsser?

”Min MultiOne har større hjulmontering end din”, kan en af Jyllands større entreprenører nemt sige uden at blive modbevist, for den MultiOne minilæsser, han netop har fået leveret, har en nærmest ekstravagant hjuludrustning./20160509

MultiOne debuterer på pelsdyrsavlernes messe i Herning

MultiOne debuterer på pelsdyrsavlernes messe i Herning

Club Car Carryall 1500 model 2016 er kommet

Club Car Carryall 1500 model 2016 er kommet

Multivikaren var på storindkøb - købte maskine nummer 100

Multivikaren var på storindkøb - købte maskine nummer 100

MultiOnes nye 10-serie får premiere på Agritechnica

MultiOnes nye 10-serie får premiere på Agritechnica

NY SALGSCHEF FOR BOBCAT HOS SVENNINGSENS A/S

NY SALGSCHEF FOR BOBCAT HOS SVENNINGSENS A/S

Herning Skov, Have og Park ApS bliver MultiOne-forhandler

Herning Skov, Have og Park ApS bliver MultiOne-forhandler

Tømrermester får 2 nye makkere

Tømrermester får 2 nye makkere

Stor maskinhandlerforretning skal sælge Giant minilæssere

Stor maskinhandlerforretning skal sælge Giant minilæssere

Ekstra trækkraft til Giant D337T

Ekstra trækkraft til Giant D337T

15 blå gravemaskiner til firmaet med den blå arm

15 blå gravemaskiner til firmaet med den blå arm

Kubota kører full-line

Kubota kører full-line

Nyt fra Færdselsgruppen – Dispensation for bæltekørertøjer

Nyt fra Færdselsgruppen – Dispensation for bæltekørertøjer

Skoldhed bekæmpelse af ukrudt hitter i Danmark

Skoldhed bekæmpelse af ukrudt hitter i Danmark

Danskproduceret løvsuger til MultiOne og nordiske forhold

Danskproduceret løvsuger til MultiOne og nordiske forhold

En god dag på kontoret for Zach Johnson

En god dag på kontoret for Zach Johnson

Deere & Company forlænger sit engagement i PGA TOUR frem til og med 2023

Deere & Company forlænger sit engagement i PGA TOUR frem til og med 2023

3 på stribe fra Holbæk Maskin Center A/S

3 på stribe fra Holbæk Maskin Center A/S

Professionelle maskiner til verdens bedste islandske heste

Professionelle maskiner til verdens bedste islandske heste

Komplet fejemaskine fra MultiOne

Komplet fejemaskine fra MultiOne

Svenningsens ny Bomford-forhandler

Svenningsens ny Bomford-forhandler

Udbredt tilfredshed på E&H ’15

Udbredt tilfredshed på E&H ’15

Svenningsens og Jamas i samarbejde på E&H ’15

Svenningsens og Jamas i samarbejde på E&H ’15

Lille kompakttraktor fra Iseki

Lille kompakttraktor fra Iseki

Produktnyt: redskabsbæreren TIMAN RC-1000 på larvebånd – nu med fuldt udstyrsprogram

Produktnyt: redskabsbæreren TIMAN RC-1000 på larvebånd – nu med fuldt udstyrsprogram til arbejde på skråning og skrænter.

Mød os på E&H'15 i Herning

Mød os på E&H'15 i Herning

Vitra skifter salgsstrategi

Vitra skifter salgsstrategi

Endnu bedre kompakttraktorer fra Iseki

Endnu bedre kompakttraktorer fra Iseki

Slå græs med din minilæsser

Slå græs med din minilæsser

Kvalitet skaber stabilitet - ISEKI Japan fejrer 90-års jubilæum

Kvalitet skaber stabilitet - ISEKI Japan fejrer 90-års jubilæum

Enkel gravearm fra MultiOne

Enkel gravearm fra MultiOne

Forårsrengøring med MultiOne

Forårsrengøring med MultiOne

Bekvem og ergonomisk ”trillebør”

Bekvem og ergonomisk ”trillebør”

Svenningsens hælder grønt miljø på tanken

Svenningsens hælder grønt miljø på tanken

Værs’go din skovl !

Værs’go din skovl !

MultiOne fræser træstubbene bort

MultiOne fræser træstubbene bort

Potent køretøj fra amerikanske Club Car

Club Car har i over 40 år været kædet sammen med de smarte grønne golfbiler, der findes på stort set alle golfbaner. At de også i stort tal kører som arbejdsbiler i det svenske postvæsen, er en del af maskinparken hos mange boligforeninger og i det hele taget kører rigtigt mange andre steder, er der ikke så mange, der har lagt mærke til.

Se Merlos prisvindende system på SIMA 2015

Teleskoplæsserproducenten Merlo Group udstiller på SIMA 2015 i Paris (hal 7) med innovative løsninger fra hele sortimentet, som hæver niveauet for produkternes teknologi og præstation.

Club Car Carryall 300 - en uundværlig “medarbejder”

937 kr. pr. måned – mere koster det ikke at lease den nye eldrevne ”varebil” Club Car Carryall 300, når man benytter sig af en helt speciel leasingpakke fra HCP Finans med 20 % udbetaling og 72 måneders løbetid. Det er ikke mange penge for daglig komfort og optimering af den daglige effektivitet. Køber man den nye Club Car Carryall 300 inden 31.3.2015, er der yderligere den fordel, at de første 6 måneder er rente- og afdragsfrie!

Svend Sørensen siger farvel til Ljungby

Svend Sørensen er stoppet hos den svenske maskinproducent, men han er ikke færdig med entreprenørbranchen./20150123

Den mindste Giant maskine får teleskoparm

Giant D204SW er en fleksibel og alsidig maskine udstyret med 20 HK Kubota dieselmotor.

Bliv Entreprenør- og landbrugsmekaniker på Erhvervsskolerne Aars

Erhvervsskolerne Aars er landskole for uddannelsen Entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker, så hvis du vil være blandt Danmarks bedste inden for faget, så skal du tage din uddannelse på Erhvervsskolerne Aars.

Multifunktionelle MultiOne

”Over 170 redskaber” – det har været angivelserne af, hvor mange redskaber italienske CFS har leveret til deres knækstyrede minilæssere med teleskoparm. Men der er kommet flere på listen, for med mange tusinde maskiner ude hos kunderne følger lokal opfindsomhed, når de enkelte kunder har specielle opgaver, som skal løses. De bedste af dem og brugernes øvrige ønsker om nye redskaber bliver videreudviklet i fabrikkens udviklingsafdeling og sat i serieproduktion.

Ny Kubota-traktor på vej er sikret en varm modtagelse

Svenningsens vender hjem fra Agromek med flere afsluttede handeler og lang liste til demonstration af ny 170 hk-traktor.

Svenningsens-rekord i nyheder på Agromek

Nye Kubota-traktorer får selskab af brandvarme Bobcat-nyheder og nyt agentur for Thaler

HCP Nordic udbygger samarbejdet med MultiOne

Danske HCP og italienske CFS har efter kun 1 års samarbejde på det danske marked om minilæsserne MultiOne og QTRAK besluttet at udbygge samarbejdet til også at omfatte Sverige. Det glæder naturligvis Jens Chr. Hundahl, som er administrerende direktør i HCP – ”Det bekræfter vores forretningsmodel om at være broen til hele det nordiske marked for vores leverandører. Og det store markedspotentiale i Sverige giver os fundamentet for at udbygge vores HCP Park Team endnu mere”.

549 udstillere og næsten totalt udsolgt på Agromek

Nordeuropas største samlede landbrugsmesse er klar til at præsentere alt til stald og mark – nu også på udendørs stande

Ny læssemaskine gør bygningerne større

Én ny Thaler-læsser erstatter leje af to maskiner og har fået nordjysk gårdejer til altid at køre fremad

Ny MultiOne kører op til 24 km/t

Ny MultiOne kører op til 24 km/t

Agromek sætter ny rekord med 292 godkendte produktnyheder

Agromek, der holdes fra den 25. - 28. november, kan præsentere 78 to- og trestjernede nyheder, hvoraf 18 er helt nye inden for EU.

Volvo lancerer ny app for brugte maskiner

Volvo Construction Equipments salgsregion Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) lancerer en app, der vil give kunderne hurtig og nem adgang til hele beholdningen af brugte Volvo-maskiner i regionen via deres Apple eller Android smartphone eller tablet.

MF maskinservice i Næstved opruster med salg af parkmaskiner

Fra fuld fokus på service vil Martin Foli nu servicere kunderne med både god maskinservice og nye maskiner. Firmaet har selvfølgelig allerede solgt enkelte produkter og hjulpet kunderne med at skaffe specielle maskiner, hvis de har ønsket det, men nu går man for alvor i gang med salget. Fremover står der også Iseki, Vitra, Ventrac, Club Car og MultiOne på programmet.

Holmsland Maskinforretning A/S vælger Giant igen

Holmsland Maskinforretning A/S bliver efter en periode igen Giant forhandler.

To nye forhandlere med ét smæk

Svenningsens sikrer nye forposter i både Næstved og Præstø med én aftale

Forrygende start for ny Kubota-forhandler

Skov & Have Sorø lukker vestsjællandsk hul på Svenningsens forhandlerkort

Ny Club Car Carryall med endnu større lasteevne og mere power

Club Car opgraderer en af sine bestsellere – Carryall 2 bliver til Carryall 500 og er stadigvæk et lille smidigt køretøj til 2 personer og de materialer eller redskaber, de skal have med rundt mellem arbejdsstederne.

Velplejede græsplæner så langt øjet rækker

Iseki lancerer nu en storebror til de velkendte baghjulsstyrede plæneklippere i SF-serien. Den nye model har en enorm kapacitet, når den med 152 cm klippebord, voldsomme centrale sug og 1.300 l opsamlertank tager fat på de store plæner – også når græsset er vådt.

Varm velkomst til ny ukrudtsbekæmpelse

98 grader varmt vand i sensorstyret dosering gør kål på ukrudt helt uden kemi

HCP Finans vil tilbyde alle sine kunder leasingløsninger

HCP Nordic og HCP Danmark har tidligere på året lanceret SDF Financial Services som finansieringsløsning til alle SDF-traktorkunder. Nu udvides konceptet med HCP Finans, der omfatter alle HCP´s øvrige maskiner inden for landbrugs- og parksektoren, så alle selskabets forhandlere kan tilbyde kunderne leasingfinansiering uanset mærke og type.

Svenningsens: Én maskine afgjorde Årets Kubota-forhandler

Fredensborg Skov & Have gentog triumf og går nu efter hattrick – Halvt hundrede forhandlere med på tur med Svenningsens til Kubota i England

Svenningsens og Spearhead på fælles tur i det grønne

Rundt på Sjælland med maskiner og grej til hegn, græsarealer og rabatter.

Dianalund Motor klar til at løfte nye opgaver med MultiOne

Dianalund har udvidet produktsortimentet - en smart knækstyret minilæsser med teleskoparm skal være med til at løfte kundernes opgaver og firmaets forretning, så Kurt Andersen, som ejer forretningen, og hans serviceteam på 4 medarbejdere får endnu mere at lave.

MILJØMINISTEREN PRØVEKØRTE GRØN TEKNOLOGI HOS SAMSØ GOLF KLUB

Miljøminister Kirsten Brosbøl, prøvekørte en solcelledrevet Jacobsen Eclipse 322 greensklipper med et smil, på sit nylige “fact-finding” besøg hos Samsø Golf Club.

Japanere klarer både halmballer og snedriver

Martin Klonaris har hang til Kubota-traktorer – han har netop suppleret sin samling med den nye M135’er

HCP Danmark får MultiOne

HCP Danmark har pr. 1. februar overtaget importen af MultiOne og går nu i gang med at opbygge et forhandlernet, der skal servicere kunderne med de blå, knækstyrede minilæssere og deres talrige redskabsløsninger.

Svenningsens får import af Thaler

Tyske læssemaskiner supplerer Bobcat-programmet og optimerer forhandlernettet Det tyske topmærke i læssemaskiner Thaler ruller nu ind i det i forvejen store produktprogram hos Svenningsens Maskinforretning. Dermed får en af Danmarks største maskinleverandører en endnu bredere produktpalette til både landbrug, entreprenører, anlægsgartnere, kommuner og industri. / 20140123

Svenningsens opruster i Skanderborg

Den jyske afdeling skifter profil fra serviceværksted til salgs- og servicecenter med erfaren branchemand som afdelingsleder / 20140121

John Deere er klar til Agromek 2014

Succes’en var i hus for John Deere på den seneste Agromek-udstilling, og derfor er tilmeldingen til Agromek 2014 nu også på plads.

Klaus Nissen bliver ny branchedirektør pr. 1. december 2013 for Maskinleverandørerne

Klaus Nissen bliver ny branchedirektør pr. 1. december 2013 for Maskinleverandørerne.

25 nye maskiner til jysk udlejningsfirma

Cito Stillads & Materiel gør klar til genstart med massivt indkøb hos Svenningsens

12 nye entreprenørmaskinmekanikere udlært fra Aars

Fredag den 6. september har 12 elever fra Erhvervsskolerne Aars bestået deres svendeprøve og kan nu kalde sig entreprenørmaskinmekanikere.

Knækstyret redskabsbærer med 60 hk og centerslange til feje-sugeanlæg

Danskproducerede Vitra kan nu levere redskabsbærere med op til 60 hk forberedt for feje-sugeanlæg med centerslange.

Hvorfor gå, når man kan køre Club Car?

Hos HCP Danmark i Krogager spejder Henrik Svennild, som er ansvarlig for firmaets salg af parkmaskiner, utålmodigt efter en container med nye Club Car, for salget går så godt, at han snart får brug for flere maskiner.

Slut med at melde pas over for Kubota-kunder

AB Lauridsen i Rønnede ny forhandler på Sydsjælland for Svenningsens. /26062013

Svenningsens klipper stort med både tysk og britisk

Store klippere til store arealer fra to producenter /20130606

Nye Kubota’er samlede Skandinavien på Amager

Svenningsens gav debut til danske, norske og svenske sælgere i helt ny serie landbrugstraktorer. /20130515

Agromek fortsætter som en november-messe

Agromek vil fremover ligge i slutningen af november, og næste Agromek holdes i dagene 25.-28. november 2014. /20130508

Nyt firma snuppede flot Kubota-titel

Al begyndelse er svær. Tilsyneladende bare ikke for Henrik Brunholm, der driver firmaet Fredensborg Skov & Have med forhandling af en lang række maskinmærker. /20130423

Bad Boy’s kører Kawasaki

De amerikanske Harley Davidson entusiaster ville falde døde om, hvis de blev klar over, at Bad Boy zero-turn plæneklipperne fra Guds eget land skifter til Kawasaki-motorer – men det gør de! /20130411

Iseki udvikler et specielt klippebord til nordiske forhold

Japanske Iseki og den nordiske importør HCP Nordic i Krogager har mange års tradition for samarbejde om de japanske græsklippere, redskabsbærere og kompakttraktorer. /20130403

Svenningsens A/S udvider salgsstaben i Danmark

PRESSEMEDDELELSE: Svenningsens A/S har ansat to nye salgskonsulenter i strategisk udvalgte distrikter i Danmark /20120227

ML-statistik 2008-2012

PRESSEMEDDELELSE: salgsstatistik for entreprenørmateriel, solgt af medlemmer af Maskinleverandørerne – Entreprenørsektionen. /20120227

Pressemeddelelse: Danmarks sjoveste snerydder

Med en John Deere Gator blev det pludselig meget sjovere at rydde sne på Førslev Gods /20130108

Største Kubota på både dansk og norsk

Ny traktor med 135 hk på vej til Danmark imponerer norsk fagpresse /20121211

Agromek-udstilling i en rigtig god stemning

Agromek sluttede fredag med et samlet besøgstal på 45.248. Heraf 5.127 udenlandske gæster. /20121211

Pressemeddelelser fra HCP

"Gulpladebiler med el-drift vinder frem" og "Tractor of the Year 2013 kan finansieres til 0 % i rente" /20121127

Så kan sneen bare komme an i Silkeborg og omegn

Motorcentrum A/S i Silkeborg har netop overdraget 11 fabriksnye kompakttraktorer med fuld vinterudrustning til Silkeborg Kommune /20121113

Maskin-veteran gør comeback og bliver Kubota-forhandler

Bredsten-virksomheden Lind & Kruse klar med ny power efter ni år i dvale /20121001

NY servicetekniker i HCP Front Office

HCP Nordic har ansat Martin Hansen som servicetekniker i Front Office. /20120807

Ny direktør for DLMF og Agromek

Danske Landbrugsmaskinfabrikanter (DLMF) og Agromek får Allan Pedersen som ny direktør /20120801

Agromeks direktør fratræder

Agromeks direktør Jan Tjørnelunde Pedersen fratræder sin stilling med udgangen af juni måned. /20120626

Spændende køretøj til personer og materiel

Nu kan op til 4 personer og 363 kg redskaber og materiale nemt komme rundt overalt – uanset om der er fliser, grus eller råt terræn under hjulene. /20120618

Over Storebælt med fire Kubota’er

Anlægsgartnerfirmaet OK Grøn Anlæg rykker ind på Fyn efter gevinst på 3,6 millioner kvadratmeter græs – hver uge /20120607

HCP Nordic tildeles fornem hæder

Strategi, vækst og modet til at investere har givet årets ErhvervsFremmepris i Billund til HCP Nordic, som blandt andet importerer traktorer og parkmaskiner. /20120403

Bad Boy har indtaget Kolding Storcenter

Kolding Storcenter har som en af de første i Danmark ”ansat” en rigtig Bad Boy i form af en fræk, lydløs elbil med lad og masser af attitude. /20120319

Club Car Carryall LSV - miljørigtig bil med elmotor og solceller

Læs værktøjet på ladet, tag el-stikket ud, drej nøglen og kør miljøvenligt ud til dagens første arbejdsopgave - og tank solenergi på batteriet undervejs. /20120319

Gå foråret i møde med redskaber fra Drivex!

Sprede sand, feje, vaske, støvsuge - hver dag er det det samme. Vi hjælper dig med at klare forårets arbejdsopgaver. /20120319

40 års jubilæum hos S.D. Kjærsgaard

Ib Mathiasen, senior værkfører kan fejre 40 års jubilæum med ansættelse hos S.D. Kjærsgaard i Frejlev ved Aalborg. /20120117

Bad Boy sender en stærkt forbedret zero-turn klipper ud på de danske græsarealer

Bad Boy´s store modelprogram af zero-turn klippere er blevet forstærket med en kraftig opdateret Bad Boy Outlaw XP, der forener kraft, klippefinish, komfort og et frækt design./20120110

Et helt unikt 150 års firmajubilæum

Svenningsens A/S, der i dag er en af Skandinaviens største leverandører af maskiner og udstyr til både offentlige og private virksomheder og institutioner, runder i november 150 år – ejet og ledet af den samme familie og beliggende på den samme adresse gennem alle årene./20111028

Ny sælger skal fokusere på HCP Park*Pro

Pressemeddelelse: HCP Danmark A/S har ansat Jonas S. Christiansen (30) som salgskonsulent i parkafdelingen./20111024

Entreprenør & Håndværk rammer ind i en ny tid

Fagmessen Entreprenør & Håndværk den 10.-12. maj 2012 holdes i lyset af mange store anlægsarbejder i Danmark og stor travlhed hos de internationale maskinproducenter./20111010

Have & Landskab fik 8.985 besøgende i alt

Vi har haft tre fantastisk gode dage, hvor vores mange professionelle udstillere har mødt en masse interesserede fagfolk fra især Danmark, men også Sverige, konstaterer Michael Husfeldt/20110829

Fra hønsehus til nordisk distributionscenter for traktorer og maskiner til den grønne sektor

Fra hønsehus til nordisk distributionscenter for traktorer og maskiner til den grønne sektor/20110825

Agromek er klar når behovet viser sig

Som situationen er nu, har hverken landmænd eller hovedparten af fabrikanter fra den interne sektor behov for en udstilling i de år, hvor der ikke er Agromek, siger Agromeks formand Sten Andersen /20110719

Øget leveringstid på maskiner

En stærkt stigende efterspørgsel i Europa har overhalet fabrikanternes forventninger, og det giver dem problemer med at få væsentlige komponenter til deres produktion. Det rammer den danske forhandling af maskiner til entreprenører samt vej, park og anlæg, konstaterer formændene for Maskinleverandørernes sektioner/20110517

DE NYE JACOBSEN LF 550/570 FAIRWAY KLIPPERE

Jacobsen, Textron Inc., én af de førende producenter af maskiner til vedligeholdelse af golfbaner i verden, introducerede to nye fairway klippere på ”the Golf Industry Show” (GIS) i Orlando, FL i februar måned.

PRESSEMEDDELELSE

”Årets Kubota Forhandler 2010” i Danmark blev Sørensen & Lynggaard A/S

Bobcat E35 minigraver – Pålidelig, når det gælder

Den nye generation af minigravere fra Bobcat får et nyt skud på stammen med E35-modellen./20110203

Agromek får internationalt træfpunkt for maskinhandlere

Når danske og udenlandske maskinforhandlere kommer til Agromek 2010 i MCH Messecenter Herning, får de mulighed for at møde hinanden på det internationale træfpunkt – Dealers Point. /2010.09.08

Agromek er efterårets mødested

Brancheorganisationen Maskinleverandørernes medlemmer er med på Agromek

Serviceaftale sikrer økonomien

Sønderjysk grusværk bruger konsekvent serviceaftaler til at sikre økonomien på nye maskiner. /2010.09.29

Ny formand for danske landbrugsmaskinfabrikanter

Peter Pedersen, Agrometer A/S, Grindsted, er fredag valgt som ny formand for Danske Landbrugsmaskinfabrikanter, DLMF, på foreningens generalforsamling i Århus. /2010.09.03

Ny messe i 2012 for entreprenører og håndværkere

Ny messe i 2012

Conmac A/S ny importør af CASE Construction

CNH Danmark A/S har valgt et nydannet datterselskab under Helms Holding A/S til at importere hele programmet fra CASE Construction /19.08.2010

CASE Construcktion på vej med ny importør

Aftalen om en ny importør af de kendte CASE entreprenørmaskiner er ved at være på plads – og en ny forretningsmodel vil gøre mærket endnu mere attraktivt for kunderne / 2010.08.11

Scantruck stopper som importør af Case entreprenørmaskiner

Scantruck A/S stopper til efteråret med at importere entreprenørmaskiner fra Case. Samarbejdet om importen ophører som konsekvens af, at Scantruck i begyndelsen af 2010 overtog forhandlingen af Komatsu i Danmark, Grønland og på Færøerne. /2010.08.09

Lej en læsser med fører

Vi kan mange ting i Danmark, alligevel kan det være en god idé at holde sig orienteret om, hvad der sker i andre lande. Det gør indehaveren af BAS Kraner i Odense. /2010.06.25

Hørsholm Kommune – ej ”blåt” til lyst!

Der er nye friske blå toner hos Materielgården i Hørsholm Kommune ved købet af nye Kubota M7040 Narrow kommunetraktorer! /2010.05.12

Komatsu styrker grønlandsk uddannelse

Scantruck og XL-BYG Arctic Import leverer dozer, læssemaskine, dumper og rendegraver til mineskolen i Sisimiut /2010.05.12

Tårnhøj Danmarkspremiere i Herning og Holstebro

Jydsk Materiel Udlejning har gennem Scantruck erhvervet landets første Manitou bomlift, der rækker op til 20 meter

Ansættelse i Scantruck

Jens Andersen er netop blevet ansat som servicekonsulent i Scantruck. Han skal være med til at styrke virksomhedens indsats på Sjælland og får udgangspunkt i Scantrucks afdeling i Karlslunde.

Snevejr og solskin kom til Åbent hus hos Svenningsens

Svenningsens Maskinforretning A/S glæder sig over et veloverstået Åbent hus arrangement 21.-22. april.

Holbæk Kommunes nye Schmidt Cleango 400

Holbæk Kommunes nye Schmidt Cleango 400

Scantruck udvider med Komatsu

Scantruck indleder pr. 1. februar 2010 et tæt samarbejde med det japanske selskab Komatsu, der er verdens næststørste producent af maskiner til entreprenørbranchen. Samarbejdet betyder, at Scantruck bliver officiel importør og forhandler af Komatsu entreprenørmaskiner i Danmark, på Færøerne og i Grønland.

Mange gæster og god handel på ScanMek

Et par tusinde gæster besøgte ScanMek, der bød på gode handler og masser af snak over hotdogs og varm kaffe.

Stor opbakning bag Agromek-husdyr

Agromek er nu forskellig fra år til år, og i november får udstillingen Agromek-husdyr premiere med 430 udstillere

FMR Maskiner på Falster får MultiOne

FMR Maskiner på Falster får MultiOne

Nyt redskab fra MultiOne: Højtryks bredspuler

Italienske CSF har tradition for at udvikle en lang række redskaber til enhver arbejdsopgave. Mindst 170 standardiserede redskaber og værktøjer findes der allerede på listen, og nu lancerer de endnu et – MultiOne højtryks bredspuler.

Qtrak ruller ind på det danske marked for mellemstore læssere

På nogle af sommerens dyrskuer har gæsterne kunnet studere den nye Qtrak læssemaskine – og interessen for den kompakte maskine har været stor. Med et dynamisk udseende, en lækker kabine og overbevisende teknik er den føjet til ønskelisten hos mange af de besøgende.

Allround-parkmaskiner eller avancerede specialmaskiner til danske kirkegårde

De danske kirkegårde har brug for allround-maskiner til driften, og folkene har brug for komfort til udearbejde året rundt! Så enkelt begrunder Martin Hansen, der er ansvarlig for salget af HCP´s parkmaskiner, at firmaet for første gang deltager i Kirkegårdsmesse på Mors.

Hvem bliver Danmarks bedste lærling?

Hvem bliver Danmarks bedste lærling?