Login

25 nye maskiner til jysk udlejningsfirma

25 nye maskiner til jysk udlejningsfirma

Cito Stillads & Materiel gør klar til genstart med massivt indkøb hos Svenningsens

Seks afdelinger på tværs af Jylland – på det bredeste sted fra Djursland-næsen til Vesterhavet. Og et opsving, der venter lige om hjørnet. Så skal der ske noget.

Peter Kjær er ny direktør for udlejningsvirksomheden Cito Stillads & Materiel. Og han er overbevist om at det nu ”går den rigtige vej”. Dog ikke med det eksisterende materiel hos Cito. Det er generelt ved at være udtjent efter kriseår, hvor der også hos Cito har været sparet på nyanskaffelser og i stedet er blevet repareret på det gamle.

- Nu opruster vi til nye og bedre tider. De kommer, og så vil vi være klar, erklærer Peter Kjær, som netop har revet ned af hylderne hos Svenningsens Maskinforretning i Kastrup. Ikke færre end 25 splinternye maskiner i ét hug. Vi vurderer løbende situationen og vil fremadrettet tage investeringerne, når vi mener, at det skaber mest mulig værdi for såvel vores kunder som for Cito.

- Vi trænger til nyt materiel, og vi har vurderet situationen sæsonbetonet. Derfor skifter vi først jordmateriellet, fortæller Peter Kjær.

Masser af nyt materiel fra Svenningsens til Cito. Fra venstre er det ”Mr. Bobcat” – salgskonsulent Jørgen Jensen – i førersædet på en af Bobcat-minigraverne, materielansvarlig Gert Vorre, Cito, direktør Benny Svenningsens fra Svenningsens Maskinforretning, og direktør Peter Kjær, Cito.

Attraktiv kunde

Der har ikke været langt fra tanke til handling, siden han for blot seks måneder siden satte sig i direktørstolen i den midtjyske udlejningsvirksomhed. Cito er et af landets ældste udlejningsfirmaer og har afdelinger i Randers, Viborg, Herning, Skanderborg, Holstebro og Silkeborg. Derfor er Cito også attraktiv som kunde for maskinleverandørerne.

- Heldigvis er vi ikke kun valgt, fordi vi var billigst. Det er mit indtryk, at vi også formåede at sætte den rigtige maskinpakke sammen til Cito i en fin dialog, vurderer Svenningsens administrerende direktør, Benny Svenningsen.

- Det er vigtigt for os at skabe solide relationer til samarbejdspartnere, som vi tror på og har tillid til. Der er en rigtig god kemi mellem Svenningsens og Cito med god gensidig forståelse for hinandens forretninger. Derfor har det været oplagt for os at tage hele pakken ét sted, forklarer Cito-direktør Peter Kjær.

 

Mange Bobcat

De to direktører har overladt en stor del af opgaven til henholdsvis Gert Vorre, der er materielansvarlig hos Cito, og Svenningsens salgskonsulent Jørgen Jensen, som af mange også betragtes som ”Mr. Bobcat”. Netop Bobcat-maskiner vejer ganske tungt i leverancen til Cito.

Den rummer fire Bobcat E10 ét-tons gravemaskiner med joystick, fire Bobcat E16 to-tons gravemaskiner med kabine, seks trailermonterede TP-flishuggere af typen TP160, seks tohjulede Nibbi-traktorer med fræsere, to Super Skub minidumpere med benzinmotor samt en knækstyret Giant 452 HX-minilæsser. Hertil diverse andet materiel som blandt andet pælebor og et solidt udvalg af skovle til gravemaskinerne.

- De nye Bobcat-gravemaskiner afløser en tilsvarende flåde af ældre gravemaskiner af andet mærke, siger materielansvarlig Gert Vorre.

- Vi har haft flere udbydere inde over, og vi har prøvet mange maskiner. Vi véd jo, at Bobcat er afprøvet og robust materiel. Og det er første gang, vi har haft ét-tons minigravere med joystick-styring. Det bliver kunderne helt sikkert glade for. I det hele taget er der masser af førerkomfort i alle maskinerne. Og motormæssigt er der jo sket meget, specielt miljømæssigt, siden vi fik forgængerne for nu seks år siden, konstaterer Gert Vorre.

To direktører i luften over en solid portion nye maskiner til udlejningsvirksomheden Cito. Benny Svenningsen og Peter Kjær stikker på næven på en handel præget af god kemi.