Login

40 års jubilæum hos S.D. Kjærsgaard

Ib Mathiasen, senior værkfører kan fejre 40 års jubilæum med ansættelse hos S.D. Kjærsgaard i Frejlev ved Aalborg.

Ib Mathiasen startede 3. januar i 1972, som mekaniker svend på traktorværkstedet under Ole Kjærsgaard, som dengang både varetog salg og værkstedsdrift.

Samme år blev bygget nyt værksted, hvor indflytning skete sommeren 1973, det år overtog Ib Mathisen en Toyota Dyna og startede ude som servicemontør.

I perioden arbejdes der med service til landmænd i Himmerland og Vendsyssel, og der er ikke mange lande- og markveje som Ib ikke har kørt på, for at betjene firmaets mange kunder. Ib var en af de skrappeste til højtrykspressere og mejetærskere, traktorer og masser af fodertruck. Det var en tid med døgnbetjening af ammoniak traktorer i forårssæson og en tid uden mobiltelefon dog med walkie anlæg med dækning på bakketoppene, og ro i dalene og bag maskinhusene.

Dette job bestred Ib i 22 år indtil 1985, hvor han trådte ind på værkstedet som 2. værkfører og stod bl.a. for igangsætning af mejetærskere.

Da virksomheden får New Holland forhandling i 1993, indtræder Ib som værkfører, og er i dag senior værkfører og i fuld drift mange år endnu.

Jubilaren fejres med et ”kig forbi arrangement”, fredag den 20. januar 2012 fra kl 15 til 18 på firmaets adresse Nibevej 335, Frejlev.

For nærmere information, kontakt undertegnede:
S.D. Kjærsgaard A/S med hovedsæde i Frejlev ved Aalborg beskæftiger mere end 80 medarbejdere med salg og service af landbrugs-, park/vej- og entreprenørmaskiner.

Med Venlig Hilsen
Palle Kjærsgaard