Login

Agromek er efterårets mødested

Efterårets oplagte mødested for entreprenører og hele den grønne sektor må være Agromek i MCH Messecenter Herning.

Her vil der fra tirsdag den 30. november til og med fredag den 3. december være rig lejlighed til at se på maskiner og redskaber. Langt de fleste udbydere af udstyr til entreprenørarbejde og til pleje af haver, parker og andre grønne områder vil være repræsenteret på Agromek.

- Vi glæder og til at få skabt en flot udstilling, hvor vi kan vise vores maskiner og serviceløsninger, siger direktør Michael Husfeldt, Maskinleverandørerne, der er organisation for leverandører af entreprenørmaskiner og maskiner til park, vej og anlæg, herunder hele den grønne sektor.

- Da alle vores medlemmer står i samme hal på Agromek, giver det udstillingens gæster mulighed for at få et hurtigt overblik og for at se og sammenligne de mange forskellige fabrikater. Desuden har Maskinleverandørerne sin egen branchestand, hvor både gæster og medlemmer kan få informationer om vores arbejde, fortsætter Michael Husfeldt.

Agromek har traditionelt været en landbrugsudstilling, men den er udvidet til også at være udstillingen for entreprenører og hele den grønne sektor. Maskinleverandørerne deltog som organisation første gang i 2008.

Agromek er dermed også udstillingen for ledere og medarbejdere i entreprenørvirksomheder, byggevirksomheder og firmaer med maskinudlejning. Dertil kommer den grønne sektor som omfatter anlægsgartnere, golfklubber, kirkegårde, boligselskaber samt tekniske forvaltninger i det offentlige, der har ansvar for anlæg, drift og vedligehold af veje og stier samt parker og andre grønne områder.

Havne, lufthavne og forsvarets bruger også materiel, som bliver vist på Agromek.

Medlemmerne af Maskinleverandørerne udstiller på Agromek i den 10.000 kvadratmeter store Hal C.

Agromek har i alt 517 udstillere og lægger beslag på 13 haller, herunder den helt nye multiarena, som for første gang lægger gulv til en udstilling.


Vi glæder og til at få skabt en flot udstilling, hvor vi kan vise vores maskiner og serviceløsninger, siger direktør Michael Husfeldt, Maskinleverandørerne. Foto: Wiegaarden