Login

Agromek er klar når behovet viser sig

Pressemeddelelse

Som situationen er nu, har hverken landmænd eller hovedparten af fabrikanter fra den interne sektor behov for en udstilling i de år, hvor der ikke er Agromek, siger Agromeks formand Sten Andersen

Der er nu knap halvandet år til næste Agromek, og der er intet der tyder på, at der er interesse for en mindre udstilling forinden. Men skulle interessen dukke op, er Agromek parat.

Det konkluderer formanden for Agromek, adm. direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S efter at man har været ude at spørge udstillere, om de er interesserede i en mindre udstilling i den kommende vinter samt gennemført en interviewundersøgelse blandt landmænd.

- Vi må konstatere, at de ikke er interesserede – hverken udstillere eller landmænd. Vi har netop haft kontakt til en lang række fabrikanter inden for den interne sektor, og det fremgår klart, at der ikke er den fornødne interesse for at udstille i januar 2012, fortsætter Sten Andersen.

Han forklarer, at hovedparten af fabrikanterne ikke finder tiden inde til en udstilling udover Agromek.

- Da Agromek sidste år blev ændret til én stor samlet udstilling hvert andet år, var det store flertal af fabrikanter i den interne sektor enige om, at det danske markedspotentiale kun gav grundlag for at udstille hvert andet år. Der var desuden enighed om, at det skulle være en international udstilling omfattende alle sektorer, der er leverandører til landbruget. Man ønskede at videreføre det kendte Agromek koncept og udnytte den goodwill og det brand, som Agromek har opbygget, gennem godt 30 år, i både Danmark og udlandet, siger Sten Andersen.

Landmændenes ønsker

Hovedparten af landmændene har ikke behov for en mindre udstilling i de år, hvor der ikke er Agromek.

Det fremgår af en markedsundersøgelse, som Agromek har fået udarbejdet i maj-juni.

- Langt hovedparten foretrækker Agromek hvert andet år, og kun 20 procent af landmændene giver udtryk for, at de ville besøge en mindre udstilling i de år, hvor der ikke er Agromek.

På den baggrund må vi konstatere, at der blandt landmændene ikke er behov for at vi arrangerer en mindre udstilling, som situationen ser ud i øjeblikket, siger Sten Andersen.

 

Yderligere oplysninger:

Sten Andersen, tlf. 24 24 76 34