Login

Agromek får internationalt træfpunkt for maskinhandlere

Når danske og udenlandske maskinforhandlere kommer til Agromek 2010 i MCH Messecenter Herning, får de mulighed for at møde hinanden på det internationale træfpunkt - Dealers Point.

- Det er et nyt initiativ, som vi glæder os til at kunne tilbyde maskinforhandlere fra ind- og udland. Ideen er, at forhandlere samt udstillere kan møde hinanden på dette træfpunkt. Det vil fungere som et loungeområde med kaffe, vand og frugt og med mødefaciliteter, hvor det bliver muligt at reservere mødelokaler, siger direktør Michael Husfeldt, Dansk Maskinhandlerforening.

- Mødelokalerne kan blandt andet bruges til at orientere udenlandske forhandlere om den danske landbrugsmaskinbranche. Mødelokalerne kan også benyttes af udstillere, der skal mødes med forhandlere og ikke selv har mødefaciliteter på deres stand, fortsætter Michael Husfeldt, der sender invitationen ud til de 23.200 forhandlere, som er medlemmer af Climmar - den europæiske organisation for maskinforhandlere.

Dealers Point kan findes i hal C i tilknytning til Dansk Maskinhandlerforenings stand.
Agromek 2010 holdes fra tirsdag den 30. november til og med fredag den 3. december.
- Det er allerede nu muligt at booke mødelokaler ved henvendelse til Dansk Maskinhandlerforening på tlf. +45 39 27 00 87, siger Michael Husfeldt.

-----------------------------------------------------------------------------

Yderligere oplysninger: Michael Husfeldt, tlf. + 45 39 27 00 87