Login

Bekvem og ergonomisk ”trillebør”

Når man først har en MultiOne minilæsser, kan det være svært at forestille sig, hvordan man fik arbejdet gjort inden, for der findes utallige redskaber til de blå, knækstyrede minilæssere med teleskoparm. Et af de mere lavteknologiske redskaber er ”dumperen”, der mest af alt omdanner minilæsseren til en trillebør med motor.

Helt så primitiv er den nu ikke, for denne ”trillebør” kan placeres i den optimale læssehøjde til opgaven, løftes, tippes og rækkes langt væk fra maskinen takket være teleskoparmen.

MultiOne kalder det nyttige redskab for en ”dumper”. Der produceres to vidt forskellige versioner. Den ene er en kasse til frontmontering. Den har 200 l indhold og er fremstillet med afrundede former, så den er nem at tømme helt ved aftip. Den anden – og nye – er en stålkasse med tophængt forkant, så det er nemt at tippe indholdet af. Kassen er konstrueret, så den er højest ind mod maskinen, og siderne skråner nedad ud mod fronten. Det er meget behageligt under læsning, og når arbejdshøjden ydermere indstilles via teleskoparmen, er ergonomien helt i top. Indholdet af denne dumper er 400 l.

Tommy Kærgaard fra HCP Nordic, der importerer og sælger MultiOne, ser dumperen som et helt naturligt redskabsvalg for mange kunder, for uanset om de skal have fjernet græsafklip og blade fra haven, hentet brænde eller rundt med foder til dyrene, er det uendeligt bekvemt med en ergonomisk transportkasse.

Yderligere oplysninger:

Martin Hansen, HCP Danmark A/S – 7673 1117