Login

Billy Goat Awards 2016 "Rookie of the Year"

Svenningsens vandt prisen som ”Årets Rookie” ved Billy Goats første europæiske distributørmøde i Holland.

Det første europæiske Billy Goat distributørmøde fandt for nylig sted i den sydlige del af Holland. Over 30 distributører deltog. På morgenmødet blev 3 awards uddelt af Billy Goat´s CEO, Mr. Will Coates. Svenningsens A/S vandt Billy Goat´s "Rookie of the Year"-pris. Adm. direktør Benny Svenningsen modtog prisen med et smil. Svenningsens modtog prisen, fordi Svenningsens "...på bedste vis har løftet opgaven efter den tidligere distributør GGP" og har efterfølgende fået aftale om importen af Billy Goat i de 3 skandinaviske lande Danmark, Sverige og Norge.

Med på mødet var også produktansvarlig Torben Nielsen, der glæder sig over prisen og ser frem til det videre arbejde med Billy Goats produkter.

Svenningsens er importør af Billy Goat's produktsortiment. Billy Goat er primært produkter produceret til rengøring.

Blæs med stormstyrke
Løvblæserne flytter luft og dermed også blade og andet affald med orkanstyrke. De har en blæseevne, der er uden sammenligning. Blæs affaldet hen, hvor du vil have det.

Den effektive rengøringshjælp
Løvsugerne er meget effektive til at suge blade, hækaffald og flis udendørs. Men også indendørs i f.eks. stalde er de en stor rengøringshjælp.

Fantastisk sugeevne
Lasterne gør det lettere at laste affald, hvad enten der er tale om blade, halm, græsafklip eller andet affald. Lasterne kan monteres på en vogn, og ved hjælp af sugeslangen kan affaldet suges op på vognen. 

Fjern mosset
Mosriverne er udviklet til professionelt brug. Styret er sammenklappeligt, hvilket er en stor fordel i forbindelse med opbevaring og transport. 

Billy Goat Industries startede i 1967 som et datterselskab af Clipper Manufacturing, Billy Goat blev selvstændigt i 1969. I maj 2015 blev virksomheden overtaget af Briggs & Stratton Corporation.

 

For yderligere info kontakt

Torben Nielsen

Produktansvarlig for Thaler, Billy Goat, Spider, ParkTrac og Bomford / Kastrup

Tlf. 32 46 54 68 / tni@svenningsens.com