Login

Bobcat E35 minigraver – Pålidelig, når det gælder

Den nye generation af minigravere fra Bobcat får et nyt skud på stammen med E35-modellen. 3,5 tons maskinen byder på bl.a. nyt design af gravearmen, forstærket undervogn samt en formidabel kørekomfort. Maskinen kan lægge arm med en del større maskiner, men selvom kraften er blevet forøget, er maskinen stadig præcis og komfortabel i sin arbejdsgang. Dette er en vigtig faktor ude på byggepladserne, og kørekomforten er noget af det, der bliver lagt stor vægt på. Adgangsforholdene samt udsynet er blevet forbedret, og kabinen er blevet mere rummelig med god plads til de større maskinførere. Derudover er både vibrations- og støjniveau bragt til et absolut minimum.

Maskinen har en arbejdsvægt på 3,7 t, og er udstyret med en Kubota diesel motor der yder 33 HK ved 24 omdr./min.

Maskinen har en brydekraft i skovlen på 31,5 kN. Men kraften er ikke nok til de krævende maskinførere i Danmark. Derfor har Bobcat lagt stor vægt på en flydende arbejdsgang. Det er en god fornemmelse at sidde i kabinen med et godt udsyn og manøvrere med gravearmen, hvis konstruktion også er nyudviklet. Maskinens opbygning giver en perfekt balance, selv hvis du tester maskinen til det yderste. Med den nye konstruktion af armen har Bobcat E35 en gravedybde på 3417 mm, og med maskinens kompakte design kan den bruges på selv de snævreste steder.

Udover at hydraulikken er kraftfuld og komfortabel, er maskinen blevet mere produktiv. Hvad enten du skal grave en rende eller læsse en lastbil, skal jobbet gøres præcist. Denne præcision oplever du med den afbalancerede hydraulik - maskinen behersker dens kræfter i de nødvendige positioner, så du får det bedst mulige arbejdsflow.

Ydermere er vedligeholdelsen blevet nemmere. Alle komponenter er i den bedste kvalitet på markedet og sidder let tilgængeligt. Smørepunkterne er nemme at komme til, og bl.a. er de nye ruller ved båndene vedligeholdelsesfrie.

_____________________________________________________________________________

For yderligere oplysninger ring og hør nærmere på 32 50 29 02
eller kontakt:
Salgskonsulent Søren Oksbroe
Mobil: 23 25 02 02
Mail: soh@svenningsens.com