Login

CASE Construcktion på vej med ny importør

  Aftalen om en ny importør af de kendte CASE entreprenørmaskiner er ved at være på plads - og en ny forretningsmodel vil gøre mærket endnu mere attraktivt for kunderne.

CNH Danmark A/S valgte at opsige Scantruck som dansk importør af programmet fra CASE Construction, da det stod klart, at der i givet fald ville være to konkurrerende mærker hos samme importør.

- Vi har derfor set os om efter en alternativ løsning.

- Det er gået så godt, at vi nu er ved at have en løsning på plads, som er endnu bedre end den, som vi nu forlader, konstaterer Markus Meyer, Business Director hos CASE Construction i Danmark.

Da alle enkeltheder endnu ikke er på plads, vil han ikke afsløre hvem, der bliver ny importør.

- Men vi kan garantere vores kunder, at det er en absolut professionel partner, vi har på vej.

- Desuden er det en løsning, som efter vores opfattelse vil kunne placere CASE Construction endnu stærkere på det danske marked, forklarer han.

Der vil være tale om løsning, hvor den lokale forhandling overfor kunderne opdeles mellem de tungere entreprenørmaskiner og de lettere maskiner, som til dels er rettet mod landbrugssektoren.

- I næste uge regner vi med at kunne præsentere hele den nye forhandling og detaljerne omkring den, siger Markus Meyer.

Fototekst

Maskinerne fra CASE Construction har mange tilfredse kunder i Danmark, og gennem årene er der solgt mange enheder i Danmark. Den stærke markedsposition vil med en ny importør og forhandlere blive forbedret.