Login

Club Car Carryall 1500 model 2016 er kommet

2016-modellen af Club Car Carryall 1500 ser godt ud med sin grønne fronthjelm og kulsort chassis og lad. At hjertet i maskinrummet – en Kubotamotor m. 3 cylindre - så leverer ca. 20 hk i dieselversionen, og motorkraften omsættes til power via den trinløse transmission med IntelliTrak, gør den ikke mindre interessant for alle, der vil rundt i terrænet eller har hyppige småture rundt på gården og andre steder, hvor 2 personer, noget værktøj og lidt gods skal rundt og klare forskellige arbejdsopgaver.

Og alsidig det er den, for med relativ lav egenvægt, IntelliTrak, 4WD, fuldautomatisk differentialespærre på alle 4 hjul og en suveræn affjedring er den skånsom på f.eks. finere græsplæner, hvis dens dækmontering i øvrigt er tilpasset formålet. Omvendt kan den også køre i det mest utrolige terræn, hvis der er behov for det.

Sikkerhed i særklasse

Club Car Carryall 1500 har 2 siddepladser med hofteseler, kraftig sikkerhedsbøjle og hydrauliske skivebremser på alle 4 hjul, så sikkerheden er helt i top. Ydermere er den typegodkendt til indregistrering, så med udstyret fra ”road-pakken”, som monteres i Danmark, er det nemt at få udleveret nummerpladerne, hvilket på mange måder er at foretrække af hensyn til forsikringsforhold osv.

Yderligere information:

Martin Hansen, HCP

Tlf.: 76 73 11 17