Login

Den mindste Giant maskine får teleskoparm

Giant D204SW er en fleksibel og alsidig maskine udstyret med 20 HK Kubota dieselmotor.

Kendetegnende for Giant minilæssere er høj løftekapacitet og lav egenvægt, her skiller D204SW sig også ud med kraft og kompakthed.

Som noget helt nyt fås Giant D204SW med teleskop arm. I fuld udskudt arm, når teleskop versionen op i 280 cm. Det giver mulighed for at klare en lang række nye opgaver, som ellers krævede en større model før. Nu fås en kompakt maskine, der kan klare opgaver i begrænsede pladsforhold, samtidig med der kan klares opgaver der kræver en vis højde.

Transmissionen er hydrostatisk med automativ kørekontrol med vendegear i joystikket.

I hvert hjul sidder en kraftig oliemotor og trækker, differentialespærren kan indkobles, elhydraulisk mellem hjulmotorerne, som standard.Denne minilæsser er meget kompakt, stabil og har god manøvredygtighed, og er derfor velegnet til mange forskellige opgaver. Med en egenvægt på 1200 kg er den let at transportere på en trailer.Som standard udstyr kan nævnes frem og tilbage styring i joysticket, parallelføring af løftearm, elhydraulisk differentialespærre, mekanisk lås af midterled, combikøler etc. Redskabsfæstet passer til andre typer maskiner af samme størrelse

Egenvægt 1200 kg
Løftekapacitet 1000 kg
Hastighed 15 km/t
Motor 20 hk


Maskinen kan monteres med dobbelt hydraulikpumpe til de hydrauliske redskaber. 
Besøg vores hjemmeside www.bhsribe.dk og se flere detaljer på maskinen.

 ”Vi ser store muligheder i den lille Giant model, den kan løse en lang række opgaver i både landbruget, anlægsbranchen og mange flere brancher. Kombinationen af rækkevidde, løftekraft og kompaktheden, gør denne lille Giant til en rigtig spændende maskine, som vi forventer os meget af” udtaler Lars Vad, fra importøren, Brdr. Holst Sørensen A/S

Giant minilæssere fås i 34 forskellige størrelser, alt afhængig af behov. Egenvægt startende fra 750 kg og op til 6 ton. Maskinerne er udstyret med Kubota og Deutz motorer startende på 20 hestekræfter og op til 76. Der produktudvikles løbende på fabrikken i Holland, og der gøres meget for at imødekomme efterspørgslen fra kunderne. Seneste nyhed fra Giant er V761T modellen, der præsenteres første gang til Agromek 2014.

Giant er kendt for høj løftekapacitet og lav egenvægt. Giant er et af de markedsledende minilæsser brands i Danmark.

Nyhed - Find os på Facebook