Login

Ekstra trækkraft til Giant D337T

Giant D337T fås med 2 gear, som option. Denne option er blevet opdateret med kraftige HD aksler. Resultatet af denne opdatering giver 27% mere trækkraft. Det første gear bruges fra 0-10 km/t og det andet gear fra 0-25 km/t. Maskiner med 2 gear vil standard leveres med HD transmission.

HD versionen af denne maskine er blevet udviklet på baggrund af efterspørgslen fra markedet. GIANT D337T sælger godt i både landbrugs og entreprenør sektoren på grund af dens kompakte design og høj tippelast (1.450 kg). Giant ejere presser ofte denne maskine til det yderste. Med dobbelt hastighed på maskinen yder den nu endnu mere.

Giant i Danmark

Minilæsserne produceres i Holland og i programmet er der 34 modeller og et omfattende options- og redskabsprogram. I Danmark og Sverige er det Brdr. Holst Sørensen A/S, der er importør. Der sælges i begge lande via landsdækkende salgs- og servicenet.

“Vi er imponeret over fabrikken og deres evne til at tilpasse maskinerne til efterspørgslen og ligeledes kontinuiteten i nyhederne. Det er en stor og moderne fabrik, men stadig med en meget adræt struktur, så vi hele tiden har optimale minilæssere at tilbyde markederne” udtaler Willi Jønsson fra Brdr. Holst Sørensen A/S.