Login

Endnu bedre kompakttraktorer fra Iseki

Iseki opdaterer deres TG-modeller kraftigt, så traktorerne bliver endnu bedre på vigtige områder som brugervenlighed, komfort og hydraulik – alt sammen til stor glæde for den professionelle bruger med mange arbejdstimer på alle tider af året.

Selv om Isekis kabiner altid har været kendetegnet ved høj komfort og udstyrsniveau, er der som bekendt altid plads til forbedring – og det er netop det, Iseki har sørget for med den nye TG-serie. Samtidigt har Iseki benyttet lejligheden til at udvide serien, så den nu dækker spændet fra 36-66 hk. Man har valgt at holde fast i modeller med både Power-Shift og hydrostatisk transmission, for kunderne efterspørger begge varianter. Som noget helt nyt får kunderne også mulighed for at vælge modeller med en dobbelt kobling, der i princippet giver samme køreegenskaber som en trinløs gear-transmission.

Chaufføren får ideelle arbejdsbetingelser

Kravet til førerkomfort stiger løbende. Iseki har lyttet til markedet og opdateret kabinekomfort, betjening, udsyn osv. til et niveau, hvor selv de mest krævende må føle sig tilfredse. Der er kælet for betjeningen, så alle de vigtigste betjeningsknapper og indstillinger er samlet på højre side af chaufføren og integreret i afdækningen over skærmkassen. Samtidigt er håndtag, pedaler osv. gennemgået konsekvent og forbedret, hvor det har været muligt.

Aircondition er også blevet standard og har fået ca. 10 % højere kapacitet. Det vil chaufførerne uden tvivl sætte pris på, uanset om de skal arbejde, når solen skinner eller i den bidende nordiske kulde i vintersæsonen. På komfortsiden er det også et plus, at den rummelige kabine har mange muligheder for at opbevare manualer og madpakker, ligesom der er holdere til både flasker, termokande og kaffekop.

Store håndgreb ved dørene og brede døre gør det hurtigt, sikkert og bekvemt at komme ud og ind af den nye kabine, og når man sidder i komfortsædet, sikrer en endnu bedre placering af dyserne perfekt ventilation og varmefordeling, ligesom en højere og bredere kabine giver plads til alle chauffører.

Udsynet fra kabinen er også forbedret, så der er endnu bedre udsyn opad, hvilket er en stor fordel, når der f.eks. arbejdes med frontlæsser.

Hydraulik til det hele

En anden forbedring ligger omkring olieforsyningen til hydraulikudtag og transmission. Her har de forskellige modeller mellem 55 og 74 l/min. at byde på via endnu større oliemotorer end hidtil. Den store pumpe er primært et resultat af moderne redskabers stigende behov for olieforsyning, men den forøgede kapacitet betyder også, at oliens temperatur holdes nede i et område, hvor den ikke slides så hurtigt. Den udvikling forstærkes yderligere af en større oliekøler med op til 18% større kapacitet.

Standardudrustningen omfatter 2 hydraulikudtag + et ekstra udtag forberedt for joystick-betjening af redskaber. Liften løfter mellem 970 og 1.400 kg alt efter model, mens alle modeller som standard er udrustet med PTO bagpå og under traktorerne.

Store modeller med Shibaura-motorer

TG-modellerne med under 50 hk er stadigvæk udrustet med Isekis egne velrenommerede og driftssikre motorer, men de 2 store modeller med 61 og 66 hk har en Shibaura-motor m. Common-Rail, turbolader og intercooler under motorhjelmen. Miljønormerne overholdes først og fremmest via en optimal forbrænding i motoren, men Iseki anvender EGR og DOC, inden udstødningsgasserne slippes fri. EGR står for Exhaust Gas Recirculation og DOC er forkortelsen for Diesel Oxidations Catalysator. Den nye teknologi betyder også, at der forekommer langt færre skadelige udstødningsgasser ved start end tidligere, hvilket dagligt vil glæde alle i nærområdet.

En komfortabel allround kompakttraktor med høj brugsværdi

”Samlet set er vi rigtigt glade for den nye TG-serie”, fortæller Martin Hansen, HCP Danmark, der importerer Iseki i Danmark. ”De nye modeller er opdaterede på de områder, vi gerne vil have til vores nordiske marked, som stiller store krav til kabinerne og transmissionerne, fordi vores klimatiske forhold skifter så meget, og forventningerne til komfort er blandt de højeste i hele verden”.

Yderligere information:  Martin Hansen, HCP Danmark A/S, 76 73 11 33 el. mh@hcpetersen.dk