Login

Gå foråret i møde med redskaber fra Drivex!

Sprede sand, feje, vaske, støvsuge - hver dag er det det samme. Vi hjælper dig med at klare forårets arbejdsopgaver.

Drivex Frontfejemaskine T-250 er en opsamlende fejemaskine til læssemaskiner og traktorer, som er udviklet til professionelle brugere. Stor opsamlingsvolumen, enkel tømning af beholderen samt smarte tekniske løsninger til ophæng og børste sikrer fremragende resultater ved høj hastighed.

Drivex sandsprederskovle er hydraulisk drevet og forsynet med hydrauliske reguleringsventiler til spredningsmængden. Det sikrer maksimal materialebesparelse med optimal kontrol. Skovlene er beregnet til spredning af blandt andet sand, flis og salt.

Microprop DC2 – sikkerhed sat i system

Den nye generation af proportionalstyresystemer til tiltrotatorer fra engcon er en kombination af høj sikkerhed, den sidste nye teknik og flere nye køreforbedrede funktioner. Microprop DC2 passer til alle maskinfabrikater på markedet og fås som ekstraudstyr eller til eftermontage.

"Snelæsseren er suveræn"

Efter nogle år med snerige vintre har Mählers genoptaget produktionen af snelæssere. De nye snelæssere er opgraderet med miljøvenlig motor og et nyt styresystem. Skellefteå kommune har, i lighed med mange andre, valgt at investere i en ny snelæsser fra Mählers for at gøre arbejdet med snerydning mere effektivt.

– Snelæsseren er suveræn, når det gælder om hurtigt og sikkert at fjerne store mængder sne, siger Daniel Sydlén, maskinfører hos Skellefteå kommune.

Læs mere i pressemeddelelsen.