Login

HCP Danmark får MultiOne

HCP Danmark har pr. 1. februar overtaget importen af MultiOne og går nu i gang med at opbygge et forhandlernet, der skal servicere kunderne med de blå, knækstyrede minilæssere og deres talrige redskabsløsninger.

”Vi ser store muligheder i produktet og tror på, at vi kan være med til at videreudvikle markedet i Danmark væsentligt ved at forene MultiOne’s produktfordele med vores organisation og dygtige lokale forhandlere”, siger Henrik Svennild fra HCP Danmark. Samtidigt fremhæver han, at MultiOne kompletterer HCP’s produktlinje og tilfredsstiller et ønske om en minilæsser, som mange af de eksisterende forhandlere længe har ønsket sig. Derfor er MultiOne et vigtigt produkt i bestræbelserne på at styrke HCP´s og forhandlernes position i markedet.


MultiOne produceres i Italien af CSF, som med mere end 30 års erfaring løbende udvikler nye modeller og endnu flere redskabsløsninger. Fabrikkens mål er helt enkelt at producere de maskiner og redskaber, som kunderne efterspørger, og distribuere dem via stærke forhandlere. De fleksible minilæssere sælges i over 60 lande. MultiOne adskiller sig fra konkurrenterne med både teknik, design, smidighed og brugervenlighed - og så rækker den langt, når læsserens teleskoparm skydes ud.  De nysgerrige læsere kan se mere på producentens hjemmeside her.En fleksibel løsning til alle kunder
De blå, knækstyrede minilæssere fra MultiOne findes i mange forskellige modeller, så uanset hvilket behov den enkelte kunde har for hk, hydraulik og løftehøjde, findes der en løsning. Som Henrik Svennild udtrykker det, så er det i grunden ligegyldigt om rideskolerne skal have muget hesteboksen, anlægsgartneren boret huller til pælene eller minkavleren skal rundt mellem hallerne, så findes der altid en basismaskine - og der produceres i øvrigt også over 170 standardiserede redskaber, så muligheder er der nok af.


”Vi glæder os til at implementere MultiOne i vores produktportefølje og være med til at give produktet den markedsandel, det fortjener”, slutter Henrik Svennild, der nu går i gang med at opbygge et landsdækkende forhandlernet af lagerførende MultiOne-forhandlere sammen med sin nye kollega Tommy Kærgaard, der har arbejdet direkte for MultiOne-fabrikken i en periode.
Henrik Svennild forventer, at flere af de eksisterende forhandlere fortsætter, men er også på udkik efter nye forhandlere, så alle områder af Danmark bliver dækket med både salg og service.
Hvor mange, der bliver, vil han ikke sætte tal på endnu.


HCP Nordic importerer landbrugs- og parkmaskiner fra hele verden og sælger dem via et stort distributionsnet af uafhængige forhandlere i hele Norden. Med over 140 års erfaring i bagagen og en offensiv tilgang til fremtiden er strategien klar – vækst i hele Norden sammen med forhandlere via fuld fokus på kundernes behov, dedikeret after-sales service og kvalitetsprodukter. MultiOne er også derfor et vigtigt produkt for HCP.

Yderligere information:
Henrik Svennild, HCP
Tlf. 76 73 11 07