Login

HCP Finans vil tilbyde alle sine kunder leasingløsninger

HCP Nordic og HCP Danmark har tidligere på året lanceret SDF Financial Services som finansieringsløsning til alle SDF-traktorkunder. Nu udvides konceptet med HCP Finans, der omfatter alle HCP´s øvrige maskiner inden for landbrugs- og parksektoren, så alle selskabets forhandlere kan tilbyde kunderne leasingfinansiering uanset mærke og type

HCP Finans er et samarbejde med HCP Nordic og Rabobanks datterselskab De Lage Landen. Målet er at tilbyde kunderne konkurrencedygtige finansieringsløsninger i form af leasing med lav rente.

HCP´s direktør Jens Chr. Hundahl er glad for konceptet. Han ser samarbejdet mellem en stærk finansiel partner, en solid nordisk importør som HCP og lokale forhandlere som en meget stærk kombination, der sikrer kunderne maksimal tryghed hele maskinens levetid. ”Valget af mærke, model, pris og faktorer som serviceomkostninger, brændstofforbrug, levetid, bytteværdi og finansiering er alt sammen elementer af stor betydning. Det samme gælder valget af leverandør, forhandler og finansieringspartner. Kunderne vælger hele pakken, og valget har betydning mange år frem”.

Samarbejde giver lave renter

Med De Lage Landen i ryggen har HCP Finans finansiel stabilitet og et fantastisk ”velsmurt” administrativt maskinrum til rådighed. En nøgleperson i samarbejdet er da også account manager Ulrik Eg Jensen fra De Lage Landen, som i det daglige er forhandlernes kontaktperson. Han fremhæver, at det tætte samarbejde med HCP Nordic og de lokale forhandlere giver ham et indgående kendskab til de produkter, der finansieres - kvalitet, brugtværdi og levetid for blot at nævne nogle af de vigtige elementer for en finansiel udbyder. ”Produktkendskabet og et tæt samarbejde med HCP´s forhandlere er også en stærkt medvirkende årsag til, at HCP Finans også finansierer brugte maskiner. Når forhandlerne indestår for, at de har gennemgået og klargjort en maskine er den pengene værd – og så vil vi gerne finansiere den. ”

Leasing er en fleksibel løsning

Leje, køb eller finansiel leasing? Hvad er bedst spørger mange kunder sig selv. Og som med så meget andet er der ikke kun et rigtigt svar på spørgsmålet ifølge Ulrik Eg Jensen. ”Hvis kunden har pengene ”på bogen” og ikke skal bruge dem til noget andet, ja så er det billigste at købe kontant. Hvis kunden derimod gerne vil spare sin likviditet og investere den i andre driftsforbedringer, ja så er leasing en rigtig god løsning”, fortæller han og tilføjer, at han og HCP´s forhandlere gerne hjælper kunderne med at afdække mulighederne. Rent faktisk har forhandlerne hvert sit login til HCP Finans og kan sammen med kunden gennemgå finansieringen.