Login

HCP Nordic tildeles fornem hæder

Strategi, vækst og modet til at investere har givet årets ErhvervsFremmepris i Billund til HCP Nordic, som blandt andet importerer traktorer og parkmaskiner.

”Et historisk fundament - en ny stærk strategi - kraftig omsætningsfremgang med markedsudvidelser uden for landets grænser - forståelse af vigtigheden af en professionel ledelse og bestyrelse - modet til at investere og udvide en virksomhed på en landdistriktsadresse” var alle ord, der blev brugt onsdag aften, da HCP Nordic fik tildelt ErhvervsFremmeprisen i Billund.

ErhvervsFremmeprisen uddeles hvert år i samarbejde mellem Den Jyske Sparekasse, JydskeVestkysten, Billund ErhvervsFremme og Billund Kommune. Prisen går til en virksomhed, forening eller person, der medvirker positivt til erhvervsudviklingen i Billund Kommune gennem ekstraordinære resultater eller initiativer.

I sin takketale fremhævede Jens Chr. Hundahl, som er administrerende direktør i det hastigt voksende firma, sin glæde over at andre lagde mærke til den kraftige udvikling. ”Når man som os går midt i udviklingen hver eneste dag, bliver det hurtigt hverdag, og man lægger ikke rigtigt mærke til fremskridtene. Derfor er det dejligt, at andre minder os om, hvad vi har opnået”.

Samtidigt fremhævede han et af selskabets særpræg, nemlig 142 års historie med samme familie som aktionær. ”Familien ønsker, at HCP udvikler sig og har sammen med en professionel bestyrelse og firmaets ledelse udarbejdet en klar og ambitiøs strategi. Den arbejder vi målrettet på at indfri, for det giver mening at opnå resultater, når man kender målene”.

Yderligere oplysninger fås hos Jens Chr. Hundahl, tlf.: 76731100