Login

HCP Nordic udbygger samarbejdet med MultiOne

Danske HCP og italienske CFS har efter kun 1 års samarbejde på det danske marked om minilæsserne MultiOne og QTRAK besluttet at udbygge samarbejdet til også at omfatte Sverige. Det glæder naturligvis Jens Chr. Hundahl, som er administrerende direktør i HCP – ”Det bekræfter vores forretningsmodel om at være broen til hele det nordiske marked for vores leverandører. Og det store markedspotentiale i Sverige giver os fundamentet for at udbygge vores HCP Park Team endnu mere”.

CFS producerer både den knækstyrede MultiOne og QTRAK, som har fast ramme. Den italienske virksomhed har 30 års erfaring indenfor udvikling og produktion af minilæssere og de utallige redskaber til maskinerne, som sælges i over 60 lande via importører og forhandlere. I de fleste lande går importen via en maskinhandler, som selv sælger maskinerne, men Nordens enorme afstande i forhold til befolkningstætheden har fået CFS til at se sig om efter en importør med et veletableret forhandlernet. Valget faldt altså på HCP Nordic og med meget positive erfaringer fra opstarten i Danmark, bliver Sverige nu det næste trin i samarbejdet. HCP Sveriges direktør Patrik Sonesson glæder sig til opgaven – ”Vi tyvstartede lanceringen ved at vise MultiOne på udstillingen ELMIA i sidste uge, og interessen var fantastisk fra landbrugskunder og mange andre fra den grønne sektor”.

Udvidelsen af samarbejdet blev præsenteret af Jens Chr. Hundahl, adm. direktør i HCP Nordic, i forbindelse med en reception fredag d. 31.10. Samtidigt kunne han fortælle, at HCP har styrket samarbejdet med den store SDF-koncern, der producerer traktorerne Deutz-Fahr, Same og Lamborghini. Samarbejdet omfatter nu Danmark og Norge, men fra 1. december skal HCP Nordic og HCP Finland også sælge de topmoderne traktorer i Finland.

Yderligere information:

Jens Chr. Hundahl, HCP Nordic, tlf. 7673 1100