Login

Herning Skov, Have og Park ApS bliver MultiOne-forhandler

MultiOne har fået endnu en forhandler. Det er Herning Skov, Have og Park ApS, der sælger og servicerer en lang række kvalitetsprodukter til folk med grønne fingre og jord under neglene i det midtjyske område. ”Vi har i forvejen en stor kundekreds blandt kirkegårde, anlægsgartnere, boligforeninger - ja stort set hele den grønne sektor og også en del landmænd. Overalt vinder knækstyrede minilæssere ind og bruges mere til opgaver, hvor deres smidighed, hydraulikkapacitet og i MultiOnes tilfælde den utroligt robuste teleskoparm giver utrolig fleksibilitet.” Med MultiOne i produktprogrammet kan han og de øvrige i Herning Skov, Have og Park ApS nu tilbyde kunderne minilæssere fra 12 til 58 hk, med en løfteevne helt op til ca. 2 tons og næsten 200 redskabsløsninger lige fra enkle jordskovle til avancerede løvsugere, fejemaskiner med opsamler osv.  

”Vi ser dem ikke som en direkte konkurrent til vores øvrige produkter, men som et supplement til vores mange andre maskintyper”, siger Daniel Lyhne, som er en af ejerne i det familieejede firma.

Og Daniel Lyhne ved hvad han taler om, for med mange års erfaring og kendskab til kunderne og 2 sælgere på landevejen, som løbende hører om kundernes ønsker lige her og nu, så er der vægt bag udtalelserne.

Yderligere info: Daniel Lyhne, Herning Skov, Have & Park ApS.      

Tlf: 97129111   Direkte: 40829121     Email: Daniel@hshp.dk     

Du finder firmaet på www.hshp.dk