Login

Hørsholm Kommune – ej ”blåt” til lyst!

Der er nye friske blå toner hos Materielgården i Hørsholm Kommune ved købet af nye Kubota M7040 Narrow kommunetraktorer!

Til Vej og Park-afdelingen i Hørsholm Kommune hører Materielgården, som udfører afdelingens driftsopgaver vedrørende veje, stier og grønne områder. De har nu opdateret deres maskinpark med 2 spritnye Kubota M7040 Narrow som erstatning for de gamle sti- og fortovstraktorer fra Schanzlin. Driftsleder Knud Breum fra Hørsholm Kommunes Materielgård modtog deres nye traktorer i specialfarven blå, da alle maskiner i kommunen skal være blå, Kubota er fra fabrikken som bekendt i farven orange.

De 2 Kubota M7040N kommunetraktorer med Hydroman salt- og grusudlæggere og sneplove blev leveret af Svenningsens Maskinforretning A/S. " Vi valgte de specielle kommunetraktorer fra Svenningsens på grund af kombinationen af den kraftige motor og traktorens smalle bredde og lave højde. Det er vigtigt for os bl.a. at kunne komme igennem tunneller og køre under vejskiltene i kommunen", siger driftsleder på Materielgården, Knud Breum.

Kubota M7040N er, som den eneste kommunetraktor på markedet, både stærk (71 HK. 4 cylinderet turbo "direct injected" diesel motor- fås også i en 85 hk udgave) smal ( 126 cm) og lav (226 cm) på samme tid! Kubota's M7040N/8540N serie kan med den's smalle bredde og lave højde, komme ind stort set alle steder, hvilket er vigtigt ved arbejdet med vedligeholdelse og drift på kommunens veje, stier og grønne områder. Derudover har den et meget lavt støjniveau og kabinen - der som standard bl.a. er udstyret med aircondition - er med helt plant gulv, der øger køreglæden hos chaufføren, fortæller salgskonsulent hos Svenningsens, Ole Knuth. Det er også værd at nævne at Svenningsens har 24 mdr. reklamationsgaranti på alle Kubota modeller.

Som standard leveres Kubota M7040N/8540N serien med: Deluxe kabine med aircondition, cd-afspiller, front rude visker/vasker, 2 arbejdslys for og bag, 2 dobbeltvirkende hydraulik udtag, hydraulic shuttle gearkasse/=koblingsfrit vendegear, 76 ltr. brændstoftank.

I Materielgården glæder driftsleder Knud Breum og kollegerne sig til at komme ud at køre i de nye kommunetraktorer! Af andre Danske kommuner som ligeledes på det sidste har valgt at investere i den nye stærke "kommunal" M-serie traktor fra Kubota kan bl.a. nævnes : Frederikssund Kommune, Thisted Kommune, Næstved Kommune, Gladsaxe Kommune m.fl.

 

For yderligere information kontakt:
Salgsdirektør Benny Svenningsen på telefon 32 50 29 02 eller på bsv@svenningsens.com