Login

Holbæk Kommunes nye Schmidt Cleango 400

PRESSEMEDDELELSE: 

Foråret er på vej, sneen er smeltet og Holbæk kommune rydder nu op i gaderne bag rattet i deres nyeste investering, den nye Schmidt Cleango 400 fejemaskine fra Svenningsens!

Holbæk Kommunes nye Schmidt Cleango 400 er i fuld gang med at få fejet og gjort rent rundt omkring på kommunens veje og stier efter den hårde vinter, hvor meget skidt og affald har samlet sig i alle snedriverne, flere steder ligger der jo stadig nytårsraketter m.m., så der er rigeligt at tage fat på for chaufføren, Niels Andersen. "Jeg har glædet mig til at komme ud at køre med vores nye fejemaskine og få ryddet op efter vinteren, hvor det har været svært at komme til p.g.a. sneen. Det betyder meget for os, at maskinerne vi bruger til daglig er solide og fungerer perfekt - og jeg må sige, at den lever fuldt op til forventningerne!"

Teknisk salgskoordinator Jesper Eliasen fra Svenningsens viser den nye Schmidt Cleango 400 frem ved leveringen til Holbæk Kommune.

"Venderadius på denne fejemaskine er helt fantastisk og kan gøres på 5.3 meter fra kantsten til kantsten. Den nye Schmidt maskine kører i øvrigt med succes hos flere andre af Svenningsens kunder rundt om i Danmark, bl.a. Kolding Havn og Hvidovre Kommune - for at nævne et par stykker", fortæller Lars Pedersen, salgskonsulent hos Svenningsens.

Schmidt leverer i øvrigt et komplet feje-sugemaskine program helt fra "Compact" klassen "Swingo"på 1,5 m3 til 2,2 m3 over Medium størrelse klassen "Cleango" på 4,5 m3 op til de meget populære Schmidt SK 600/700 lastbilmonterede feje-sugemaskiner på 6 og 7 m3, der i de sidste år er blevet solgt i et stort antal til kommuner og entreprenører landet over! Disse lastbilmonterede maskiner kan leveres uden hjælpe motor, idet enheden kan drives direkte fra lastbilens køretøjs hydraulik.

For yderligere information kontakt:
Salgsdirektør Benny Svenningsen på telefon 32 50 29 02 eller på bsv@svenningsens.com