Login

Hvor store hjul har din minilæsser?

”Min MultiOne har større hjulmontering end din”, kan en af Jyllands større entreprenører nemt sige uden at blive modbevist, for den MultiOne minilæsser, han netop har fået leveret, har en nærmest ekstravagant hjuludrustning.

Der er en mening med galskaben. Entreprenøren har brug for en meget stor trædeflade, når han f.eks. lægger fliser, for selvom underlaget er nivelleret og komprimeret efter alle kunstens regler, kommer der nemt kørespor i sandet, når fliserne køres frem – altså hvis hjulmonteringen ikke er tilpasset til opgaven.

Hurtig montage
De ekstra tvillinghjul er monteret ved hjælp af et smart snaplås-system. Det gør det nemt at skifte mellem enkelt- eller dobbelthjul, hvilket giver en række praktiske fordele. Dels bruger man nemmere maskinen til mange forskellige opgaver, når det er nemt at skifte hjul. Dels kan man f.eks. køre ind i et haveområde gennem smalle passager med enkelthjul og hurtigt montere dobbelthjul på den anden side af gærdet og derfor ikke ødelægge græsplæner og andre følsomme arealer. ”Det er rigtigt smart”, fortæller Tommy Kærgaard fra HCP Nordic, der importerer de smidige MultiOne minilæssere fra Italien. ”Og det beviser endnu engang, hvor mange anvendelsesmuligheder de fleksible minilæssere har”. Han fortæller også, at den brede dækmontering ikke reducerer maskinens smidighed væsentligt.

 

Med den imponerende hjulmontering efterlades ingen kørespor 

 Yderligere information:

Tommy Kærgaard, HCP Nordic
Tlf.: +45 2278 8870 
E-mail: tk@hcpetersen.dk

For printvenlig version klik her