Login

Iseki udvikler et specielt klippebord til nordiske forhold

Japanske Iseki og den nordiske importør HCP Nordic i Krogager har mange års tradition for samarbejde om de japanske græsklippere, redskabsbærere og kompakttraktorer. De bygges i Japan, men i flere tilfælde tilpasses basismodellerne til det nordiske marked på HCP´s klargøringsværksted i Kroager.

Det seneste resultat af samarbejdet er et nyt klippebord til den smarte redskabsbærer Iseki SF370. Klippebordet er svejset op i 4,5 mm stålplade og meget robust. Arbejdsbredden er 183 cm, og der er bagudkast i hele klippebordets bredde. Det gør det muligt at slå græs uanset vejrforholdene, for selv vådt græs slås perfekt og afleveres uden ”klatter”.

Der kan med andre ord leveres flot klippefinish under langt de fleste forhold. ”Og det er vigtigt”, fortæller Henrik Svennild, HCP. ”De fleste maskiner udnyttes så intensivt, at man simpelthen ikke har tid (råd) til at holde stille, ”bare” fordi græsset er vådt, eller det regner lidt”.

Det nye klippebord er også konstrueret, så servicen kan gennemføres hurtigt. Bordet kan ganske enkelt tippes op, så det er nemt at rengøre, tilse knivene og lave det daglige servicetjek uden at afmontere PTO-akslen.

Klippebordet introduceres i løbet af foråret som del af en kampagne for den baghjulsstyrede redskabsbærer Iseki SF 370, der typisk arbejder som plæneklipper om sommeren og udfører snerydning/glatførebekæmpelse om vinteren. Den smidige maskine kan leveres med en rummelig kabine. 

Yderligere information: Henrik Svennild, HCP, tlf. 76 73 11 07