Login

John Deere er klar til Agromek 2014

Succes’en var i hus for John Deere på den seneste Agromek-udstilling, og derfor er tilmeldingen til Agromek 2014 nu også på plads.

- Det bliver efter helt samme koncept som sidst, hvor vi udstillede sammen med vores forhandlere. Vi var meget tilfredse, og det har understreget, at Agromek er et af de bedste steder at udstille i Norden, siger salgschef Lars Frederik Henningsen.

- Vi vil igen præsentere John Deeres program med traktorer, mejetærskere, sprøjter, elektroniske løsninger samt maskiner til den grønne sektor, fortsætter Lars Frederik Henningsen.

Mange andre af landbrugets samarbejdspartnere har også truffet beslutning om at udstille på Agromek.

- Det går rigtigt godt med tilmeldingerne, for mange har lige som John Deere haft en god oplevelse på Agromek sidste år. Derfor har 95 procent af udstillerne givet udtryk for, at de vil udstille igen i 2014. Men der kan blive kamp om pladsen i hallerne hos MCH Messecenter Herning, for vi har allerede modtaget tilmeldinger fra 33 helt nye udstillere, fortæller Agromeks direktør Allan Pedersen.

John Deere er tilmeldt til Agromek 2014, hvor traktorer og andre maskiner lige som i 2012 udstilles i samarbejde med John Deere-forhandlerne. Foto: Wiegaarden.

Yderligere oplysninger:
Lars Frederik Henningsen: 4129 9237
Allan Pedersen: 5167 1526