Login

Lej en læsser med fører

Vi kan mange ting i Danmark, alligevel kan det være en god idé at holde sig orienteret om, hvad der sker i andre lande. Det gør indehaveren af BAS Kraner i Odense. Derfor har Bo Anker Schou, som han hedder, et helt nyt tilbud til private, håndværkere, flyttefolk og virksomheder, der har brug for at flytte rundt på eller arbejde med ting i højden:
Lej en teleskoplæsser med fører.
"I Holland og Sverige er det almindeligt at leje en teleskoplæsser eller en kran med fører i nogle timer med. Det gør det billigere at løse en mindre opgave og det gør det også nemmere, fordi det blot handler om at ringe op og træffe en aftale, så er arbejdet på vej til at blive udført", siger Bo Anker Schou.
Indtil nu har udlejningsbranchen lejet maskiner ud på dagsbasis, og det har ikke været mulig at få en fører med i købet.
"Erfaringerne i de to lande er, at mange er glade for at slippe for selv at skulle udføre arbejdet, når de skal have flyttet et stort emne eller skal have noget på plads i højden. Derfor er der god grund til at gøre op med traditionerne og tilbyde kunderne et produkt, der tage hensyn til deres behov"
, siger Bo Anker Schou.

Masser af tilbehør

Basis for tilbuddet er en ny Manitou MRT 2540 rotations-teleskoplæsser fra Scantruck. Sammen med teleskoplæsseren har Scantruck også leveret tilbehør, der gør læsseren anvendelig til en lang række opgaver.
Den kan arbejde med en 2 tons kranarm med wirespil, mandskabskurv, drejeled, kranarm, materialeplade, kurv med vacuum til at flytte ruder eller glasfacader og et hydraulisk spil, der kan løfte 2 tons. Spillet er større end de fleste andre, der benyttes til teleskoplæssere.
"Teleskoplæsseren løfte tunge emner, så du kan få en altan på plads eller måske flytte en stak gipsplader og en pallegaffel i et løft. Derved bliver arbejdsprocessen rationel og mindre tidkrævende", siger Bo Anker Schou.

Kan arbejde overalt

BAS Kraner har valgt Manitou og Scantruck på grund af kvaliteten.
"Introducerer du et nyt tilbud, gælder det om at give det et godt omdømme fra starten. Det er Manitou og Scantruck med til at sørge for", siger firmaindehaveren.
Den nye roterende teleskoplæsser har nogle så små dimensioner, at den kan arbejde i fabrikshaller og i gårdrum. Løftehøjden er 24,6 meter, så den kan bruges i 8. sals højde, og den kan række 18,5 meter.
BAS Kraner lejer den nye fleksible teleskoplæsser ud over hele landet, men Bo Anker Schou venter, at de fleste opgaver bliver løst på Fyn

Bo Schou med den nye Manitou MRT 2540 forsynet med det kraftige spil, der kan løfte 2 ton.

Mere information:
Indehaver Bo Anker Schou, BAS Kraner, tlf. 2423 7913.
Distriktschef Freddy Lange Nielsen, Scantruck, tlf. 20 68 41 59

Jan Kaare, journalist