Login

MF maskinservice i Næstved opruster med salg af parkmaskiner

Fra fuld fokus på service vil Martin Foli nu servicere kunderne med både god maskinservice og nye maskiner. Firmaet har selvfølgelig allerede solgt enkelte produkter og hjulpet kunderne med at skaffe specielle maskiner, hvis de har ønsket det, men nu går man for alvor i gang med salget.
Fremover står der også Iseki, Vitra, Ventrac, Club Car og MultiOne på programmet.

Professionelle maskiner fra hele verden til den grønne sektor på Sjælland

Omdrejningspunktet for satsningen er salg og service af maskiner fra den danske importør HCP Danmark. Med den bliver MF maskinservice Topline- og MultiOneforhandler.

HCP Topline er samlebetegnelsen for flere forskellige maskintyper og mærker til den grønne sektors professionelle aktører. Den danskproducerede redskabsbærer Vitra, kompakttraktorer helt op til 100 hk fra japanske Iseki, knækstyrede minitraktorer fra amerikanske Ventrac og de verdenskendte golfbiler fra ClubCar, som også produceres i USA finder alle sammen vej til Næstved, hvor de får følgeskab af MultiOne, som er en knækstyret minilæsser med teleskoparm fra Italien.

Kunderne i centrum for alt

MF maskinservice startede for 3 år siden af Martin Foli med fokus på service af maskiner i ordets bredeste betydning. Siden er det gået stærkt med salg, service, reparation og lovpligtigt hovedeftersyn på alle fabrikater inden for gaffeltruck, internt transportmateriel, gulvvaskere, lifte, have- og parkmaskiner, trailere, entreprenørmaskiner og meget andet. I dag er der 2 ansatte og MF maskinservice flyttede pr. 1.1 ind i nye lokaler på Skallegårdsvej 4 i udkanten af Næstved. Her er der både moderne værkstedsfaciliteter, administration og salgsudstilling.

Martin er glad for de nye faciliteter, men opholder sig stadigvæk mest i felten ude hos sine kunder. ”Jeg kan bedst lide at besøge kunderne og sammen med dem finde ud af, hvad der er behov for, inden vi begynder at snakke om tilbud osv. De skal jo købe den maskine og de redskaber, de har behov for og ikke den jeg tilfældigvis har på lager”, mener Martin.

Med forhandlingen af HCP Topline og MultiOne får Martin rig lejlighed til at besøge kunder – for nu er hans maskinprogram blevet meget bredt.

Reparation ude hos kunderne og til en fair pris

Martin Foli har lige siden firmaets start været forsigtige med ikke at overinvestere og komme til at slæbe rundt på for store renter og afskrivninger. Det er lykkedes og er en af forklaringerne på, at MF maskinservice kan holde en udfaktureret timeløn på 465 kr./time ekskl. moms for servicearbejde uanset om det er ude hos kunderne eller hjemme på værkstedet. ”Det synes vi selv er en fair pris, og vi ved, den er konkurrencedygtig, for vi får flere og flere kunder, som har købt maskiner andre steder og nu gerne vil have lavet god service uden at blive flået for penge. 

Yderligere oplysninger:

Martin Foli, MF maskinservice, tlf.: 2446 0487

Martin Hansen, HCP Park Team, tlf.: 7673 1117