Login

MultiOne debuterer på pelsdyrsavlernes messe i Herning

Der er ca. 6.000 mennesker direkte beskæftiget med minkavl i Danmark. Står det til HCP Danmark, der importerer minilæssere fra MultiOne, måtte mange af dem gerne indtage førersædet på en af de blå maskiner, fatte joysticket og køre på arbejde ude i de mange farme. Derfor deltager firmaet og 3 jyske forhandlere for første gang på messen i Herning fra 31. marts til 2. april.

”Vi vil vise vores nye modeller og fortælle, om de utallige muligheder minkavlerne har for at få nytte af en MultiOne i deres daglige arbejde uanset årstid og sæson”, begrunder Tommy Kærgaard fra HCP Danmark deltagelsen med. Han synes også at timingen er perfekt, for MultiOne har stort set lige opdateret alle deres modelserier med endnu smartere design, joysticks med 11 funktioner og flere andre gode features.

En motoriseret trillebør med teleskoparm og over 180 redskabsmuligheder

Der laves et utal af redskaber til MultiOne. Nogle af dem fremstilles ligesom basismaskinen i Italien, andre rundt om i det øvrige Europa, og der kommer efterhånden også adskillelige redskaber fra danske producenter, fortæller Tommy Kærgaard. ”Det er en logisk konsekvens af, at der kommer flere og flere maskiner ud at køre, og brugerne kommer hele tiden på nye anvendelsesmuligheder – og så er der ikke langt til innovative smedeværksteder og mindre fabrikker i Danmark”. Han glæder sig over den udvikling, for når ideerne opstår og omsættes lokalt, kommer der næsten altid nogle ekstremt praktiske og brugervenlige redskaber ud af det.

Uanset MultiOnes store alsidighed som allround-redskabsbærer, så viser erfaringen, at de smidige køretøjer  bliver brugt mange gange dagligt som ”motoriseret trillebør”, for chaufføren sidder komfortabelt, og en skovl i teleskoparmen er et udmærket sted til håndredskaber og materialer, når man hurtigt skal rundt på farmen. ”Man skal ikke spare mange minutter dagligt, før det er meget fornuftigt, at køre i stedet for at gå”, mener Tommy Kærgaard.

Yderligere information:

Tommy Kærgaard

tk@hcpetersen.dk

tlf. 2278 8870