Login

MultiOne fræser træstubbene bort

MultiOne fræser træstubbene bort

Italienske MultiOne, som producerer knækstyrede minilæssere med teleskoparm, arbejder hele tiden på at tilfredsstille brugernes ønsker om effektive redskaber. Et af de nye redskaber som anlægsgartnere og andre, der fælder træer i haver og parker, uden tvivl vil sætte stor pris på, er den robuste stubfræser, som nemt fjerner de sidste rester, når uønskede træer er blevet fældet.

Stubfræseren fra MultiOne er opbygget omkring en kraftig roterende stålskive med en diameter på 410 mm (fræsediameter på 440 mm med knive) og 9 Heavy Duty fræsertænder på hver side. De arbejder sig hurtigt gennem stubbene og fræser dem ned til eller under jordens overflade. For at få maksimalt udbytte af stubfræserens kapacitet, bør den anvendes sammen med en af de større MultiOne-modeller, der har betydelig hydraulisk kapacitet.

Brugervenlig og sikker

Nogle af de helt store og meget brugervenlige fordele ved fræserens opbygning er et godt overblik over selve fræserhovedet og muligheden for at holde stille under arbejdsoperationen og så lade teleskoparmen flytte fræserhovedet fremad med et let ryk, mens operatøren samtidigt flytter fræserhovedet fra side til side via den hydrauliske betjening ved førersædet. Det giver væsentligt bedre ergonomi og arbejdssikkerhed i forhold til mange af de kendte maskiner, hvor operatøren står ved siden af maskinens roterende dele.  

 

Yderligere oplysninger:

Martin Hansen

HCP Danmark A/S

Tlf.: 7673 1117