Login

MultiOnes nye 10-serie får premiere på Agritechnica

Imponerende løftekapacitet, utrolig hastighed, fremragende skubbe-kraft – den nye MultiOne 10 Serie er ifølge producenten selv og den danske importør HCP Danmark en milepæl i de knækstyrede minilæsseres udvikling mod større og kraftigere maskiner til bl.a. landbruget.

De tekniske specifikationer er da også imponerende i forhold til mange andre knækstyrede minilæssere: 2700 kg løftekapacitet, 40 km /h tophastighed og 2650 kgf skubbe-kraft er alt sammen noget, der kan få de fleste landmænd til at nikke anerkendende.

CFS i Italien, der udvikler og producerer MultiOne tøver ikke med at tage munden fuld og påstå, at ingen konkurrenter kan matche den nye Serie 10. Den er simpelthen ”Best in class”.

Ingen ved, hvor mange nyheder MultiOne kommer med

MultiOne er i Hal 6 - stand B10. På standen kan man helt sikkert se de nyeste modeller i serien 6-7-8-9 og 10, men måske vil der være endnu en overraskende nyhed. Det arbejdes der i hvert fald på ifølge HCP Danmarks sælger og mangeårige ”MultiOne-mand” Tommy Kærgaard. ”Hvad det er, må vi se dernede, men jeg har da en god fornemmelse for det – og hvis det passer, så får vi et endnu bredere produktprogram at arbejde med. Det bliver spændende”, siger den entusiastiske salgskonsulent.

 

Yderligere information:

Tommy Kærgaard, HCP

22 78 88 70

tk@hcpetersen.dk