Login

Multivikaren var på storindkøb - købte maskine nummer 100

Multivikaren var for nyligt på storindkøb hos W.J. Maskinservice og det blev en handel på hele 3 maskiner. 1 stk. Giant D332 SWT X-tra, 1 stk. Giant V452T X-tra HD og Terex TC20 minigraver med udskud på armen og tiltmannfæste. Den 4 mands store virksomhed skal bruge maskinerne til en øget ordretilgang og sneberedskab.

Handlen med de 2 involverede Giant minilæssere markerer et skarp hjørne for maskinhandleren i det nordlige Jylland, nemlig 100 solgte Giant minilæssere.

Ny maskinpark

”Jeg har haft flere Giant maskiner og de er løbende blevet skiftet ud i forbindelse med udviklingen i min virksomhed, så jeg har hele tiden haft en maskine der passer ideelt til mine behov. Styrken i maskinerne var årsag til jeg købte den første og ligeledes hastigheden, når jeg skraber og salter om vinteren. De 2 nye er kommet til, så vi kan blive mere effektive. De skal bruges til alt tænkeligt arbejde, paller med belægningssten, anlægsopgaver, snerydning og et hav af andre ting. Jeg købte 2 fordi opgaverne bliver flere i ordrebogen og nu kan jeg have en maskine på 2 projekter. Jeg havde en kompakt traktor, men den er sat om i denne handel, fordi jeg mener, at man kan meget mere med Giant minilæsserne. Traktoren holdte stille meget af tiden og de gør Gianterne aldrig. Begge maskinerne er fuldt udstyret med sneudstyr så de kan køre på opgaver hele året rundt. Jeg er rigtig godt tilfreds og imponeret over maskinerne og har henvist flere til dem. De adskiller sig virkelig på styrken i forhold til andre mærker” udtaler Michael Nielsen, autoriseret kloakmester og ejer af Multivikaren.  

Et skarp hjørne

“Vi tilvalgte Giant forhandling frem for et andet mærke for ca. 4 år siden, fordi det er en unik maskine blandt andet til kunder som “Multivikaren” og entreprenørbranchen. Maskinerne som i dette tilfælde er X-tra modeller, er udstyret med et fysisk lavere løftetårn og denne konstruktion giver en højere løftekapacitet. Vores første skarpe hjørne afspejler nogle gode og stabile maskiner, som dækker brede behov i markedet. Jeg kan kundetilpasse hver maskine, og det oplever jeg gør en forskel, når jeg er i dialog med interesserede” udtaler Morten Juel Jensen.

W.J. Maskinservice er grundlagt af Walther Juel Jensen i 1996. I 2005 blev der bygget til og et nyt værksteds- og administrationsbygning så dagens lys. I dag er det en familievirksomhed der drives af Walther Juel Jensen og Morten Juel Jensen.

Anerkendelse fra importøren

”Vi har dygtige og anerkendte maskinhandlere, som er forhandlere af Giant og rigtig mange af dem har været med i mange år og flere endda siden vi startede med importen. Det specielle ved denne milepæl hos W.J. Maskinservice er den korte periode det er opnået på. Man sælger ikke sådan et antal maskiner uden man har godt fat i markedet, har fokus på Giant og forståelsen for kundernes behov og ønsker. Vi synes det er godt gået og ser frem til samarbejdet omkring de næste 100 maskiner” Udtaler Søren Nielsen, Brdr. Holst Sørensen A/S, importøren af Giant i Danmark og Sverige. Giant forhandlernettet dækker begge lande med salg og service.