Login

Ny Club Car Carryall med endnu større lasteevne og mere power

Club Car opgraderer en af sine bestsellere – Carryall 2 bliver til Carryall 500 og er stadigvæk et lille smidigt køretøj til 2 personer og de materialer eller redskaber, de skal have med rundt mellem arbejdsstederne.

Som alle andre Club Car er den nye model bygget op omkring et chassis af aluminium og et helt specielt plastmateriale, som holder uendeligt længe uanset vejr og vind. Det er en utrolig langtidsholdbar kombination og en af de væsentligste grunde til, at der rundt om i landet kører rigtigt mange ”gamle” modeller.

Den nye Carryall 500 må laste op til 544 kg og drives enten af en brændstoføkonomisk Subaru benzinmotor eller en elektrisk DC powertrain motor. På den elektriske model er transmissionen en direkte aksel, mens en CVT trinløs transmission omsætter motorkraft til trækkraft på benzinmodellen. Begge typer kører op til ca. 27 km/t og leveres med bl.a. halogen-forlygter og tromlebremser på alle 4 hjul. Begge modeller kan leveres med bl.a. el-tip af lad, LED-forlygter og fuldt indregistreret som gulpladebil.

El eller benzin?

Om kunderne foretrækker benzin- eller eldrift, er ifølge Martin Hansen fra den danske importør HCP Nordic afhængig af flere ting. ”El-versionerne er lyd- og lugtløse, hvilket bl.a. gør dem velegnede til at færdes, hvor der er mange folk eller hvor man kører ud og ind af driftsbygninger, hvilket for mange er en stor fordel. Andre har altid haft en ”rigtig motor”, og det foretrækker de”.

Club Car Carryall 500 leveres i 3 versioner – “Basis”, som er mørkegrøn og har fladt lad. “Commercial edition”, der leveres i en mørk grå farve og lad med sider, Heavy Duty frontophæng/affjedring og træk og endelig “Turf edition” som leveres i mørkegrøn og med ”Extra traction” bagdæk. Den noget større model Club Car Carryall 700 leveres udelukkende med eldrift og IQ-Plus ladesystem.

For alle modeller gælder, at de er ekstremt hurtige at stige af og på, har bekvemme sæder og er meget nemme at køre. Stig på, vælg kørselsretning – og kør!

De første er solgt og leveret

Den første Club Car Carryall 500 (og også snart den næste) er solgt til en stor boligforening i Odense. Her bruges den dagligt til transport af servicemedarbejdere og alle de redskaber og materialer, som skal flyttes rundt mellem foreningens mange ejendomme. Hvis man spørger Svend Åge Mønster fra A.P.Motorcenter, Odense, som har solgt maskinerne, om hvorfor valget lige netop faldt på Club Car Carryall 500 er svaret meget enkelt: ”Fordi de har kørt Club Car i mange år og har været tilfredse med både køretøjet og servicen”.  

Hans erfaring med de store boligforeninger som kunder er i øvrigt positive. ”Boligforeningerne stiller på en og samme tid store og små krav”, fortæller Svend Åge. ”De vil have kvalitetsmaskiner, som fungerer hver dag. Og hvis der en sjælden gang er driftsstop, så skal det fikses hurtigt. Omvendt så er min erfaring, at hvis man opfører sig ordentligt og leverer maskiner og service til konkurrencedygtige priser, så er de også loyale kunder”.

Club Car er måske verdens største producent af små køretøjer til person- og varetransport. Uanset om kunderne vil lydløst rundt på golfbanen eller i skoven med eldrift eller have rå power fra en benzin- eller dieselversion med 4WD lover Martin Hansen fra den danske importør HCP Nordic, at han og de danske forhandlere nok finde det rigtige køretøj til formålet.

Club Car produceres i USA, og som de siger: ”When the going gets tough – the tough gets going”.

Yderligere information: Martin Hansen, HCP Nordic. Tlf.: 76 73 11 17