Login

Ny Kubota-traktor på vej er sikret en varm modtagelse

Svenningsens vender hjem fra Agromek med flere afsluttede handeler og lang liste til demonstration af ny 170 hk-traktor

Der går endnu nogle måneder, før Svenningsens Maskinforretning som dansk Kubota-importør kan præsentere den japanske producents nye M7000-serie traktorer med 130, 150 og 170 hestekræfter. Men allerede nu er interessen for den nye topmodel stor. Det afspejler sig tydeligt i den lange demo-liste, som Svenningsen-folkene har med hjem fra Agromek i Herning.

- Det er helt klar ikke kun os, der som importør og forhandler glæder os til den store Kubota-traktor. Masser af landmænd har skrevet sig på listen til at få M-seriens nye overhoved demonstreret. Så der kommer helt klar til at stå Kubota på en stor del af foråret, varsler administrerende direktør Benny Svenningsen.

 

Der var masser af maskiner at se på for gæsterne på Svenningsens stand på Agromek. Og ikke færre end otte nyheder. Blandt andre de nye Bobcat-minigravere E19 og E20.

Håndslag

Firmaet med import og forhandling af en lang række markante maskinmærker lader det imidlertid ikke blive ved forventningens glæde oven på Agromek. Helt konkret fik Svenningsens salgsstab nemlig også klasket håndflader med en række kunder. Der blev lukket handeler både på landbrugs- og entreprenørsiden på Agromek.

- Og så har vi haft besøg af rigtig mange gæster, som gerne vil kontaktes for en nærmere snak nu efterfølgende. Efter en lidt langsom start på Agromeks førstedag, kom der virkelig gang i tingene. Heldigvis har vi også haft god opbakning fra mange af vore forhandlere, som har givet en hånd med på standen specielt med Kubota og Thaler-maskiner, siger Benny Svenningsen.

 

Agromek er ofte stedet for den første snak om en ny maskine. Således også på 2014-udgaven, som Svenningsens folk nu skal følge op med en lang række kontakter.

Mange nyheder

Svenningsens havde ikke færre end otte nyheder med på Agromek. Blandt dem også noget så celebert som en verdensnyhed. Nemlig den nye generation af minigravere fra Bobcat med modelbetegnelserne E19 og E20, - hvor sidstnævnte nu er eneste model i sin vægt klasse med både ”zero house og zero tail sving”. To-tons graverne havde en central placering på standen i Herning, og der er ingen tvivl om, at de kommer til at placere sig lige så centralt blandt minigravere, når de første eksemplarer bliver klar til levering til foråret.

Det nyeste mærke i Svenningsens-familien, de tyske Thaler-læssemaskiner, bød også ind med en nyhed. Det samme gjorde både Kubota med en kompakttraktor og med mini-truck’en RTV X900 samt amerikanske Ransomes med den helt nye, store græsklipper MP 653. Blandt de specielle nyheder på Svenningsens stand var den norske ukrudtsbekæmper Heatweed, som blot med 98 grader varmt vand i speciel dosering tager livet af ukrudt uden brug af kemi.

Kubota-kompakttraktoren M7040N er blot 126 cm bred og er interessant for mange netop på grund af den beskedne bredde med mulighed for at komme ind snart sagt over alt. Den kom også fint ind på Agromek og blev studeret med stor interesse.