Login

Ny leder til entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen

Erhvervsskolerne Aars har budt Lars Bagger Hansen velkommen som ny uddannelseschef på entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen. Det skete den 1. marts 2017, da pladsen blev ledig, idet daværende uddannelseschef for området, Ulf Givskov Bender overgik til stillingen som skolens administrerende direktør.

”Vi skal fortsætte det tætte samarbejde med branchen og lokalområdet og så skal vi sikre, at afdelingen fortsat vil have dybt motiverede og engagerede medarbejdere”, udtaler Lars Bagger Hansen, der ser frem til komme tilbage til sit udgangspunkt inden for entreprenør- og landbrug.

Uddannelseschef Erhvervsskolerne Aaars

Lars Bagger Hansen er oprindeligt uddannet landmand, så selvom han kommer fra den merkantile branche, er landbrug på ingen måde ukendt territorium for ham.

”Jeg vil gerne tilbage til branchen fordi jeg blandt andet er fascineret af den teknologiske udvikling inden for området og glæder mig meget til at se, hvad fremtiden bringer inden for blandt andet førerløse maskiner”, fortæller han.

Lars Bagger Hansen har siden 2015 stået i spidsen for Business-uddannelsen på Tradium i Randers som uddannelsesleder. Han har stor erfaring inden for uddannelsesbranchen, idet han har været ansat i handelsskolemiljøet i 26 år.

Han har oplevet flere organisatoriske ændringer i form af fusioner mellem de tidligere handelsskoler i Hobro og det daværende Minerva til det, der i dag er kendt som Tradium i Randers. Han har været med i implementeringen af den nye erhvervsskolereform og er hjemmevant i uddannelsesverdenen. Alligevel stiller han sig ydmygt over for opgaven som leder af entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen og erkender, at det er en stor mundfuld:

”Det er garanteret bevidst, at de først har vist mig rundt på skolen efter jeg sagde ja til jobbet, for det er et stort sted”, griner han og fortsætter:

”Om jeg så fik 3 liv, ville jeg aldrig lære at undervise i de her maskiner. Jeg er dybt fascineret af lærerne i faget”, udtaler han.

Lars Bagger Hansen ser frem til som ny uddannelsesleder at skabe en god arbejdsplads, der fortsat sikrer den absolut højest mulige kvalitet.

”Vi skal vækste os ud af de udfordringer, vi står over for. Det er nødvendigt da vi roligt kan regne med fortsatte krav om effektiviseringer, og der er ingen tvivl om, at det i fremtiden vil være de skoler, der forstår at vækste, der stadig vil have deres berettigelse, slutter han.

Lars Bagger Hansen er 53 år og bor i Skørping. Han har to børn.

 

Yderligere information:

Lars Bagger Hansen, uddannelseschef, entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen, Erhvervsskolerne Aars, t. 9698 1035, m. 6155 4035, lbh@erhvervsskolerne.dk