Login

Ny MultiOne kører op til 24 km/t

Det er sjældent, at en opgraderet og lidt dyrere modelversion i den grad rammer plet, at den stort set udkonkurrerer basisversionen af samme maskine, men med den nye MultiOne SL840DTP Double Speed er det tilfældet på det danske marked. Årsagen er meget enkel ifølge Tommy Kærgaard fra HCP Danmark, der importerer MultiOne – den nye maskine kan køre 24 km/t.

”Det betyder ikke meget, mens man læsser, klipper, rydder sne eller hvad man nu bruger maskinen til, men når man skal fra en arbejdsopgave til den næste, så er det guld værd, at man kommer frem med en vis fart”. En af de første købere var da også en landmand med 3 gårde spredt i lokalområdet.

Flere forbedringer end ”bare” hastigheden

Med den nye transmission med 2 gear, som gør det muligt at køre forholdsvist stærkt uden at hydraulikolien bliver varm, følger en række andre produktopgraderinger, der gør SL840DTP ideel til kunder med mange daglige arbejdsopgaver og arbejdstimer. Motorophænget er forbedret og eliminerer nu stort set alle vibrationer i kabinen, ratstammen er blevet justerbar, og der er kommet en elbetjent, hydraulisk P-bremse. De krævende kunder kan oven i købet få airconditioning i kabinen.

”Det er simpelthen blevet en rigtig dejlig maskine til de kunder, der bruger deres MultiOne rigtig meget, for chaufføren har fået endnu bedre komfort”, siger Tommy, som skynder sig at understrege, at den unikke og meget robuste teleskoparm med joystick-betjening er den samme som hidtil. MultiOne SL840 DTP løfter ca. 3 meter og klarer ca. 1.400 kg i armen.

Yderligere information:
Tommy Kærgaard, HCP, tlf. +45 2278 8870