Login

Ny sælger skal fokusere på HCP Park*Pro

HCP Danmark A/S har ansat Jonas S. Christiansen (30) som salgskonsulent i parkafdelingen.

Jonas vil koncentrere sig om Park*Pro og være katalysatoren i den forøgede salgsindsats, der skal være med til at give alle mærkerne en større markedsandel.

HCP Park Pro er en produktlinje til kunder, der populært sagt ikke gider spilde tiden på dårlige hobby-maskiner, når de arbejder med opgaver i den grønne sektor.  I Park Pro er maskiner og redskaber bygget til at blive brugt, så man kan få noget fra hånden i en fart. Hovedprodukterne er Bad Boy græsklippere og MTV’ere, Ventrac kompakttraktorer med knækstyring, Iseki kompakttraktorer og riders, Club Car golf- og terrænbiler samt kraftige græsmaskiner fra Falc og Rotomec. HCP Park Pro forhandlerne er alle professionelle maskinforhandlere, der både kan rådgive om valg af maskine, og som kan servicere maskinerne efterfølgende. Der findes ca. 40 etablerede danske forhandlere, der alle har et serviceværksted med faguddannet personale og reservedelene lige ved hånden.

Jonas kommer fra en stilling hos Nellemann Agro, hvor han har været ansvarlig for finsnittere og andet græsudstyr. Han har også en god portion brugererfaring med sig fra 10 års arbejde på maskinstationer. Jonas kommer således med en stor kommerciel og teknisk indsigt.

Han er landbrugsuddannet og bor på et fritidslandbrug nær Ringe på Fyn.

Jonas Christiansen har blandt andet to amerikanere i sit produktprogram – Bad Boy Zero-turn græsklippere og MTV’er samt den kompakte redskabsbærer fra Ventrac.