Login

NY SALGSCHEF FOR BOBCAT HOS SVENNINGSENS A/S

Dennis Faurby er pr. 1. november 2015 ansat som Salgschef for Bobcat / - entreprenørmaskiner hos Svenningsens A/S, og får ansvaret for at lede salget og drive udviklingen indenfor Svenningsens entreprenørsegment med Bobcat som det absolutte hovedbrand. Dette er et af de markedssegmenter samt produktgrupper, hvor vi pt. ser en stor mulighed for at øge vores markedsandele, særligt fordi Bobcat netop nu er særdeles konkurrencedygtige med helt nyudviklede og topmoderne modeller, både inden for alle gravemaskiner (1-8,5 Tons), men også på teleskoplæssere, hvor der de sidste år er investeret store summer på produktudvikling, samt naturligvis på skid-steer og track loader markedet hvor Bobcat alle år har været markedsleder.

Dennis Faurby er uddannet som driftsleder med grønt bevis. Der udover er Dennis uddannet som jordbrugsteknolog med teknik og byggeri som speciale. Han har desuden af to omgange arbejdet i USA.

Dennis kommer fra en stilling som salgschef samt Produkt- og Storkundechef hos Nicolaisen & Larsen A/S (JCB importør i DK).

Ud over produktansvaret for Bobcat brandet, får Dennis ledelsesansvar for Svenningsens team af Bobcat sælgere samt Bobcat forhandlere.

For yderligere info. vedr. ovenstående kan Salgschef Dennis Faurby kontaktes på tlf.: 26 70 94 66 eller Adm. Direktør Benny Svenningsen på tlf.: 21 22 45 89.