Login

NY servicetekniker i HCP Front Office

HCP Nordic har ansat Martin Hansen som servicetekniker i Front Office, hvor han både skal tage sig af teknisk support af landbrugsmærkerne Zetor, RMH og Tanco og det store program af parkmaskiner, hvor Iseki, Vitra, Bad Boy, Ventrac og ClubCar nok er de mest kendte.

Martin er 33 år og har allerede opbygget en betydelig erfaring fra branchen. Han er uddannet som landbrugsmaskinmekaniker hos Gørding Smede- og Maskinforretning. Derefter blev han ansat som montør hos KL Kranservice, inden han i en længere årrække var servicechef/montør hos Stenderup maskiner, hvor traktorer fra McCormick var hans primære arbejdsområde.

Martin kommer til HCP fra et job som sælger af landbrugsmaskiner hos A.P. Jørgensen i Ribe.

Det er altså en person med bred erfaring, der nu tager fat på arbejdet i Krogager. Bagagen som mekaniker, servicechef og sælger giver den nødvendige forståelse for forholdene i markedet og forhandlernes udfordringer. Den kombination forventer HCP vil være ideel for at løse jobbets mange udfordringer.

Det er Martins erklærede mål at yde kunderne optimal service. Det betyder i hans terminologi, hele tiden forsøge at være på fuld omdrejningshøjde med tingene, så HCP kan yde hurtig og kompetent service til alle forhandlerne.

Martin er tiltrådt og har haft lejlighed til at sætte sig lidt ind i tingene. Efter sommerferien begynder arbejdet så for alvor.

Yderligere oplysninger:
Henning Kristensen, Chef for HCP Front Office
Tlf. 76 73 11 02