Login

Nyt firma snuppede flot Kubota-titel

Fredensborg Skov & Have kåret som Årets Forhandler

Al begyndelse er svær. Tilsyneladende bare ikke for Henrik Brunholm, der driver firmaet Fredensborg Skov & Have med forhandling af en lang række maskinmærker. Det er kun et par år siden, Henrik Brunholm overtog virksomheden. Alligevel blev det ham, der løb med titlen Årets Kubota-forhandler 2012 i Danmark.

Kort efter, at Henrik Brunholm overtog firmaet i begyndelsen af 2011, blev han også forhandler for Svenningsens Maskinforretning med hovedbase i Kastrup. Svenningsens kunne bruge en forhandler til at sælge ikke mindst Kubota-traktorer i Nordsjælland.

- Der havde tidligere været en Kubota-forhandler i området. Da Svenningsens overtog Kubota-importen i 2009, kom vi imidlertid til at mangle en forhandler. En dag ringede en af Henrik Brunholms bekendte til mig og fortalte, at Henrik godt kunne tænke sig at blive Kubota-forhandler. Det fandt vi så ud af, fortæller salgskonsulent Lars Pedersen hos Svenningsens.


Årets Kubota-forhandler 2012, Henrik Brunholm fra Fredensborg Skov & Have, flankeret af salgskoordinator Martin Hvidesten (til venstre) og salgskonsulent Lars Pedersen. Pokalen satser Henrik Brunholm også at tage med til Fredensborg næste år.

- Henrik Brunholm blev forhandler for Svenningsens næsten samtidig med, at han overtog Fredensborg Skov & Have. Og han er virkelig gået til den, ikke mindst med salget af Kubota-traktorer. Og det er meget imponerende, at han tager titlen som Årets Kubota-forhandler blot et par år efter, at han blev selvstændig maskinhandler. Det var fjerde gang, vi kårede årets forhandler, siger salgskoordinator Martin Hvidesten hos Svenningsens Maskinforretning.

Et utroligt skulderklap

Den fornemme titel og pokalen får ikke Henrik Brunholm til at hvile på laurbærrene.

- Jeg ser et stort potentiale for Kubota-traktorer i Fredensborg-, Humlebæk- og Espergærde-området. Her er rigtig mange anlægsgartnere og hestefolk, som kan finde helt ideelle løsninger i Kubotas traktorprogram. Jeg har da også allerede fået kunder til at skifte fra andre mærker til Kubota. Det handler om en kombination af rigtige priser og god service. Og så sætter mange pris på, at Kubotas traktorer fungerer logisk og enkelt, fortæller Henrik Brunholm.

- Titlen Årets Kubota-forhandler er et utroligt skulderklap. Det fortæller mig, at det nytter noget at klø på. Så jeg satser da på også at snuppe titlen næste år, fastslår den nordsjællandske maskinhandler.

Fokus på løftekraft

Kåringen foregik i forbindelse med et landsdækkende møde for Kubota-forhandlere i Svenningsens hovedkvarter i Kastrup.  Foruden at hædre topsælgeren fra 2012, satte de mange forhandlere fokus på Kubotas L4240-traktor, som ikke mindst imponerer ved sin store løftekapacitet.

- L4240’eren vejer selv 1700 kg, og bagliften har en løftekapacitet på 1750 kg. Traktoren har en særdeles stærk foraksel, som giver mulighed for at køre også med tunge redskaber. Motoren er en 44 hk diesel-Kubota, og L4240 har hydrostat med tre gearområder, forklarer salgskoordinator Martin Hvidesten.

Med vinteren frisk i bakspejlet havde landets Kubota-forhandlere også god anledning til en snak om SneKUB programmet til de forskellige traktor-modeller. SneKUB Maxi de Luxe med netop Kubota L4240-HST i en komplet vinterpakke har fået en rigtig fin modtagelse og vil naturligvis også være en vigtig del af SneKUB-programmet til næste vinter.

Forhandler-træffet for de danske forhandlere og kåringen af Årets Kubota-forhandler blev i øvrigt fulgt op af et salgstræningskursus for landbrugstraktorer i Kubotas M-serie. Her samlede Svenningsens sine forhandlere fra både Danmark, Sverige og Norge til en direkte indsprøjtning til den nye sæson. Der var hentet ekspertise fra Kubota i England, og forhandlerne fik også lejlighed til selv at teste maskinerne af i Kastrup.