Login

Scantruck stopper som importør af Case entreprenørmaskiner

Scantruck stopper som importør af Case entreprenørmaskiner

Scantruck A/S stopper til efteråret med at importere entreprenørmaskiner fra Case. Samarbejdet om importen ophører som konsekvens af, at Scantruck i begyndelsen af 2010 overtog forhandlingen af Komatsu i Danmark, Grønland og på Færøerne.

"Da vi i foråret valgte at overtage importen af Komatsu entreprenørmaskiner, var det klart, at vi på sigt måtte opgive forhandlingen af Case. Vi har fundet en fornuftig udslusningsløsning og er glade for, at vi skilles i bedste forståelse", siger direktør Bo Sundroos, Scantruck.

Komatsu har som verdens næststørste producent af entreprenørmaskiner et unikt full-line program inden for entreprenørmateriel, dette betyder, at Scantruck med Komatsus produktprogram i modsætning til med Case-programmet, kan tilbyde de store gummihjulslæssere, dozere og gradere. Disse maskintyper er meget væsentlige på det danske marked.

"Vi har været importør af Case i over 10 år og har solgt flere end 1.200 nye Case-maskiner. Derfor er vi tilfredse med, at vi året ud sælger CASE produktprogrammet og derefter fortsætter som service- og værkstedspartner. Det betyder, at vi kan levere reservedele og værkstedsydelser på lige fod med i dag2, siger Bo sundroos.

"Det er altid trist at stoppe et mangeårigt samarbejde, men vi er overbevist om, at Scantruck A/S med forhandlingen af Komatsu har fået væsentligt flere og større muligheder", siger direktøren..

 

Yderligere oplysninger: 

Direktør Bo Sundroos, Scantruck,  bo@scantruck.dk , tlf. 96 147 101