Login

Snevejr og solskin kom til Åbent hus hos Svenningsens

Svenningsens Maskinforretning A/S glæder sig over et veloverstået Åbent hus arrangement 21.-22. april. "Det var dejligt at se, at så mange af vores kunder, leverandører og venner af huset valgte at trodse regnen - og sneen i onsdags - for at kigge forbi og se alle nyhederne og få en bid mad og en god maskinsnak med vores salgskonsulenter og leverandører", udtaler salgsdirektør Benny Svenningsen. Torsdag var heldigvis en flot solskinsdag, så alle kunne komme udendørs! "Vi har haft over 750 besøgende fordelt på de to Åbent hus dage, så det er vi meget tilfredse med!", fortæller Benny Svenningsen.

Buffet: Med over 750 besøgende var der også travlt i den store udstillingshal ved buffeten, hvor kunderne og Svenningsens salgsstab fik sig en god maskinsnak.

Svenningsens har valgt i år at afholde Åbent hus over 2 dage i stedet for 3, som de hidtil har gjort. "I gamle dage kom kommunerne jo med 20 mand og brugte dagen herude med at hygge. Nu kommer kun chefen og hans højre hånd, og det er også fint, for det er jo i sidste ende dem, der er beslutningstagere, men vi vil jo gerne se brugerne også. Det hele er blevet mere målrettet, og derfor prøver vi også at vise så mange maskiner som muligt," siger Benny Svenningsen. Effektiviseringerne breder sig altså også her og for at sikre, at alle får set de vigtigste nyheder, har begge dage budt på et "maskinpræsentationsshow", hvor modeller er blevet fremvist. I alt 30 maskiner blev kørt gennem Svenningsens store hal og præsenteret af salgsdirektør Benny Svenningsen.

Der var stor interesse for Goupil elbiler og den helt nye redesignede Melex 345. Den blev prøvekørt flittigt! Ved det store maskinpræsentationsshow blev der vist et bredt udvalg af maskiner til ethvert formål. Heriblandt Kubotas nye park- og golftraktor L4240 med 44 HK. En anden nyhed i rækken var Melex elbil med solcelletag der grundet mulighed for opladning under kørsel kan forlænge rækkevidden med op til 50% i forhold til en standard elbil. Herudover, på listen over de mange maskiner, der blev vist på "catwalken", kan bl.a. nævnes:Kubota Zeroturn Model ZD 326, Kubota Park & Golftraktor L4240 HST, Holder M480 med Ransomes 7-leds cylinderklipper, Schmidt Cleango 400 Feje-sugemaskine, Bobcat T110, Den mindste larvebåndslæsser på markedet med en tippekapacitet på over 1400 kg, Goupil, Melex og E-Z-GO: markedets største og stærkeste udvalg af el-biler!

Melex 345: Svenningsens salgskonsulent Claus Zutter tager sig en prøvetur i den helt nye Melex 345.

Svenningsens glæder sig til at slå dørene op til Åbent hus igen i april til næste år!

For yderligere information kontakt:
Salgsdirektør Benny Svenningsen på telefon 32 50 29 02 eller på bsv@svenningsens.com