Login

Spændende køretøj til personer og materiel

Nu kan op til 4 personer og 363 kg redskaber og materiale nemt komme rundt overalt – uanset om der er fliser, grus eller råt terræn under hjulene.

Nemt og bekvemt

Når planteskoler, frugtplantager, frilandsgartnere, parkforvaltninger og alle andre, der arbejder i områder udenfor alfarvej, skal fragte personer og materialer rundt i terrænet, sker det oftest på store traktorer – eller til fods.

Med den nye Club Car CA 295 SE behøver man hverken lave spor i terrænet eller gå. Det robuste køretøj bringer nemlig nemt 4 personer og deres redskaber og materialer til og fra arbejdsstedet – uanset terræntype. Og det er både nemt og komfortabelt at komme frem, for Club Car er utrolig enkel at køre. Man behøver i store træk blot dreje nøglen og betjene speeder og rat, så går resten af sig selv.

Stærk og sikker

Club Car produceres i USA og sælges herhjemme af HCP Danmark A/S. Der findes utroligt mange modeller og varianter af Club Car, fordi dens grundkonstruktion både er robust, fleksibel og økonomisk. Den nye model får kræfterne fra en væskekølet, 3 cyl. Kubota dieselmotor med 20 hk.

Både chassisrammen og tipladet er opbygget i aluminium, og da selve inddækningen er udført i et hårdt plastmateriale, er levetiden utrolig lang.

Sikkerheden er også i top. Club Car CA har en meget robust sikkerhedsramme, 4 fremadrettede siddepladser med sikkerhedsseler og hydrauliske skivebremser på alle 4 hjul.

Kører overalt

Henrik Svennild fra HCP, der er ansvarlig for salget af Club Car i Danmark, påstår at det nye køretøj kan køre overalt. Og udrustningen er i hvert fald i orden. Med "IntelliTrack" (fuldautomatisk konstant 4WD), fuldautomatisk spærredifferentiale på begge aksler, forhjulsaffjedring med A-arme (uafhængige) og baghjulsaffjedring med støddæmpere er der lagt op til, at motorens kraft kan omsættes til trækkraft og samtidig yde passagererne optimal komfort.

Yderligere informationer: Henrik Svennild, HCP Nordic: Tlf.: 76731107