Login

Stor opbakning bag Agromek-husdyr

Stor opbakning bag Agromek-husdyr

26. jun, 2009

Agromek er nu forskellig fra år til år, og i november får udstillingen Agromek-husdyr premiere med 430 udstillere

Kvægbrugere, svineproducenter og andre husdyrbrugere får rig lejlighed til at få inspiration og nye ideer, når Agromek-husdyr for første gang bliver gennemført i dagene 24. - 28. november i MCH Messecenter Herning.

- Vi har fået utrolig stor opbakning fra udstillerne, og derfor er jeg glad for, at ikke mindre end 430 udstillere er klar til at vise deres produkter på Agromek-husdyr. Dermed har vi fundamentet til en god udstilling, siger Agromeks formand, adm. direktør Peter Hansen, Cormall Holding A/S, Sønderborg.

Det nye navn - Agromek-husdyr - markerer, at Agromek nu er forskellig fra år til år. I ulige år hedder udstillingen Agromek-husdyr og omfatter teknik, inventar og hjælpemidler til husdyrbrug - men uden markgående maskiner.

Agromek-husdyr omfatter desuden materiel til kornhåndtering, mange andre produkter samt udstilling af avlskvæg.

- Agromek-husdyr bliver en meget stor og alsidig udstilling for såvel kvægbrugere som svineproducenter. Udstillingen bliver lidt mindre end Agromek i november sidste år, men det var også forventet med den nye opdeling, siger udstillingschef Jan Tjørnelunde Pedersen.

- Udstillernes stande vil fylde ti haller i MCH Messecenter Herning, og det er glædeligt, at selv om der fortsat er finanskrise, er det kun ganske få udstillere, der har meldt fra til udstillingen, fortsætter Jan Tjørnelunde Pedersen.

Internationale kontakter
Der er traditionelt mange udenlandske besøgende på Agromek. Heraf bliver en del direkte inviteret af Agromek på opfordring fra udstillerne.

- Udstillerne har foreløbig sendt os navne på 1.060 udenlandske kontakter, som de gerne vil have inviteret til Agromek-husdyr. Det er næsten lige så mange som til Agromek i november 2008, selv om der er færre udstillere. Men det vidner om, at udstillerne er aktive for at knytte internationale kontakter, siger Jan Tjørnelunde Pedersen.

Listen over de 430 udstillere på Agromek-husdyr kan ses under Information på www.agromek.dk

Foto af Peter Hansen: Foto 1 og 2 under Presse på www.agromek.dk
Foto af Jan T. Pedersen: Foto 5 under Presse på www.agromek.dk
Billederne kan frit downloades til pressebrug.
Agromek 25/6 2009
Pressemeddelelsen er produceret af Helge Lynggaard