Login

Svenningsens: Én maskine afgjorde Årets Kubota-forhandler

Fredensborg Skov & Have gentog triumf og går nu efter hattrick – Halvt hundrede forhandlere med på tur med Svenningsens til Kubota i England

- Hvis vi kan gøre det to gange, kan vi også lave hattrick. Så vi satser på også at blive Årets Kubota-forhandler 2014.

Selvtilliden fejler ikke noget hos firmaet Fredensborg Skov & Have. I 2011 blev indehaver Henrik Brunholm forhandler af Kubota for den skandinaviske importør, Svenningsens Maskinforretning i Kastrup. I 2012 snuppede den nordsjællandske maskinforretning titlen Årets Kubota-forhandler for første gang. Nu er Fredensborg Skov & Have netop blevet kåret som Årets Kubota-forhandler også for 2013.

Står det til Henrik Brunholm, tager han også titlen for 2014.

- Vi har gode, faste kunder og et godt produkt. Men jeg er udmærket klar over, at konkurrencen fra mine forhandler-kolleger er hård, siger han.

Det bekræfter produktchef Martin Hvidesten hos Svenningsens.

 

Svenningsens pokal og diplom for Årets Kubota-forhandler 2013 gik samme vej som i 2012. Henrik Brunholm, indehaver af Fredensborg Skov & Have, tog titlen for andet år i træk. Her flankeres Danmarks mest sælgende Kubota-forhandler af Svenningsens administrerende direktør Benny Svenningsen til venstre og produktchef Martin Hvidesten til højre.

Fulgt til dørs

- Det var et tæt løb i år. Der var kun en enkelt solgt maskine til forskel på første- og andenpladsen. Fredensborg Skov & Have blev virkelig fulgt til dørs af Maskincenter Roskilde. Flere forhandlere delte tredjepladsen, fortæller Martin Hvidesten.

En række af Kubota-forhandlerne har i øvrigt også forhandling af andre produkter fra Svenningsens Maskinforretning. Blandt andre Melex el-biler, Holder-redskabsbærere, Bobcat-entreprenørmaskiner og Spider skråningsklippere.

 

Der var masser af smil og gode stemning, da Svenningsens traditionel tro samlede de danske Kubota-ambassadører til forhandlerdag.

På besøg hos Kubota i England

Kåringen af Årets Kubota-forhandler foregik traditionen tro ved et arrangement for de danske Svenningsen-forhandlere. Feltet var endnu større, da Svenningsens fornylig inviterede alle de skandinaviske Kubota-forhandlere med en tur til England for at besøge Kubota UK. I byen Thame godt en halv snes kilometer øst for Oxford har Kubota den store, centrale afdeling, der varetager de daglige gøremål for det skandinaviske marked.

- Vi havde omkring 50 personer med på forhandler-turen til England. Vi modtager maskinerne direkte fra Kubota-fabrikkerne i Japan og USA og i fremtiden fra den nye fabrik i Frankrig. Men det er Kubota-centret i England, vi har kontakten til i det daglige, forklarer produktchef Martin Hvidesten.

 

Ikke færre end et halvt hundrede personer var med, da Svenningsens for første gang arrangerede forhandlertur til Kubota UK i England.

Nye Kubota’er på vej

De mange skandinaviske Svenningsens-forhandlere fik blandt andet et lille kik ind i Kubota-fremtiden. Nye, store traktorer er undervejs, og der blev hvisket lidt om, at Kubota allerede er i gang med test af traktorer helt op til 170 hk.

Inden for det næste års tid barsler Kubota med en ny serie B-traktorer med både 26 og 31 hk i maskinrummet. En ny RTV dieselbil ruller ind i produktprogrammet, og det samme gør nye 37 og 40 hk modeller i serien af kompakttraktorer. En ny F90-Series klipper er netop sendt ud fra fabrikken.