Login

Svenningsens og Jamas i samarbejde på E&H ’15

To maskinfirmaer på stor fællesstand med Bobcat som fællesnævner

Fællesnævneren hed Bobcat, da Svenningsens Maskinforretning med en lang række markante mærker på menukortet og Jamas som importør af koreanske Doosan rykkede tæt sammen på E&H ’15 i Herning. Blandt Svenningsens store importmærker er Bobcat. Og dermed er der familieskab til Doosan, som overtog den berømte amerikaner i 2007.

- Dermed har Doosan og Bobcat naturligvis et tæt samarbejde på verdensplan. Så kan de vel også have det i Danmark. Jamas har store maskiner, vi har nogle mindre. Sammen har vi haft mulighed for at præsentere en flot vifte af maskin-produkter fra 1000 kilo til 30 tons. Det har vist sig at være en helt rigtig beslutning, konstaterede administrerende direktør Benny Svenningsen fra Svenningsens.

To administrerende direktører med familiær forbindelse på maskinfronten. Jens Lundgaard fra Jamas (til venstre) er dansk importør af koreanske Doosan. Benny Svenningsen fra Svenningsens Maskinforretning er importør af amerikanske Bobcat. I 2007 blev Bobcat overtaget af Doosan. På E&H ’15 blev Bobcat derfor fællesnævneren på én stor stand for de to maskinfirmaer.

Supplerer hinanden

- Også på europæisk plan har Doosan og Bobcat samlet aktiviteterne med en stor fabrik og servicecenter i Dobris lidt syd for Prag i Tjekkiet. I Danmark har Svenningsens og Jamas et godt samarbejde i hverdagen. Vi konkurrerer jo ikke, men supplerer hinanden i mange situationer. Derfor var det oplagt at forene kræfterne om at lave en stor og endnu mere spændende stand på E&H ’15, sagde Jamas’ administrerende direktør, Jens Lundgaard.

Som sagt, så gjort. I stedet for to mindre arealer, blev det i Herning til en af de største udstillingsstande. To mindre telte blev vekslet til et stort med masser af mulighed for at invitere messegæsterne indenfor til en maskinsnak og en forfriskning. Og på det 1000 kvadratmeter store demo-areal fik både besøgende maskinførere og virkelige Bobcat-specialister lejlighed til at boltre sig.

Tre mand fra Doosan og Bobcats professionelle demo-team i Tjekkiet havde taget turen til Herning for at kaste glans over det nye messe-samarbejde mellem Svenningsens og Jamas med imponerende opvisninger.

Med et bredt sortiment af maskiner fra 1000 kg til 30 tons var der basis for masser af aktivitet på Svenningsen/Jamas demo-arealet. Og det trak godt med publikum, når det professionelle demo-team gav prøver på deres og maskinernes færdigheder.