Login

Svenningsens opruster i Skanderborg

Den jyske afdeling skifter profil fra serviceværksted til salgs- og servicecenter med erfaren branchemand som afdelingsleder

En af Danmarks største importører og forhandlere af maskiner og grej til græsarealer og veje samt entreprenørmaskiner, Svenningsens med hovedkvarter i Kastrup, sætter nu ny profil på den jyske afdeling i Skanderborg. Svenningsens etablerede den jyske bastion i 1982 i Brabrand og flyttede den i 1984 til Skanderborg. Her har afdelingen i nu 30 år fungeret som serviceværksted. Nu ændres profilen for Svenningsens Vest til et egentligt salgs- og servicecenter.

Det bliver en erfaren branchemand, der kommer til at stå i spidsen for forandringerne på Danmarksvej i Skanderborg. Svenningsens har ansat 48-årige Klaus Holgersen som afdelingsleder, og han går til opgaven med stor erfaring både med produkterne og med samarbejde med omfattende forhandlernet både i Danmark og i udlandet.

Klaus Holgersen har i 13 år været ansat hos flishugger-producenten Linddana med ansvar for salg, markedsføring og udvikling af forhandlernet.

 
Foto: Klaus Holgersen er ny profil hos Svenningsens som afdelingsleder i Skanderborg. Her får hele afdelingen nu også ny profil, når den skifter karakter fra serviceværksted til egentligt salgs- og servicecenter.

Ny sælger på vej

- Styrken i Skanderborg består i øjeblikket af 12 medarbejdere. Som hidtil har vi syv montører, og fem servicevogne har deres base i afdelingen. Tillige har vi en fast reservedelsmand, og tre sælgere er tilknyttet Skanderborg-afdelingen, foruden mig som afdelingsleder, forklarer Klaus Holgersen.

Blandt den nye ankermands første opgaver bliver imidlertid at spotte yderligere en medarbejder til sælgerstaben. Den nye salgskonsulent skal geografisk især tage sig af den jyske afdelings nærområde omkring Skanderborg og Aarhus.

- I mange år har vores Skanderborg-afdeling mere fungeret som klargørings og service værksted end som egentlig maskinforretning. Det ændrer vi nu på, og i den manøvre bliver Klaus Holgersen krumtappen. Svenningsens Vest vil fremover være servicecenter for vore egne store brands og tillige fungere som både salgscenter og forlænget arm for vores eget salgsteam og forhandlernet i Jylland og på Fyn, fortæller Svenningsens administrerende direktør, Benny Svenningsen.

 

Fuldbyrdet maskinforretning

- Der bliver tale om en mere fuldbyrdet maskinforretning med alle funktioner. Svenningsens vil simpelthen udnytte den fine placering centralt i Østjylland, så vi fremover byder på et center med servicefolk på værkstedet og i reservedelsafdelingen, udstilling af maskiner og naturligvis salgsfunktion, siger afdelingsleder Klaus Holgersen.

Foruden at lede den jyske afdeling af Svenningsens, får Klaus Holgersen i øvrigt også produktansvar totalt for et nyt maskinmærke, som netop er på vej ind i virksomheden. I forvejen er Svenningsens importør og forhandler at en række markante maskinmærker som blandt andre Kubota, Bobcat, Nido, Schmidt, Holder, Ransomes, Wiedenmann og de amerikanske Jacobsen-maskiner til pasning af golfbaner.