Login

Tårnhøj Danmarkspremiere i Herning og Holstebro

Jydsk Materiel Udlejning har gennem Scantruck erhvervet landets første Manitou bomlift, der rækker op til 20 meter

Foråret byder på Danmarkspremiere med stor rækkevidde, når Jydsk Materiel Udlejning tager sin nye Manitou 200 ATJ-bomlift i brug.
Firmaet har netop som den første kunde i landet modtaget den nye maskine fra den danske importør Scantruck i Skive.
"Modellen har større rækkevidde end andre bomlifte fra Manitou, og vi glæder os meget til at begynde at leje den ud til vores kunder", siger direktør Peter Korsholm Jeppesen, Jydsk Materiel Udlejning.
Manitou 200 ATJ har en arbejdshøjde på 20 meter - 2,5 meter højere end den noget mindre 180 ATJ - og en rækkevidde i otte meters højde på 12 meter.
"Det dækker et behov, som mange håndværkere og entreprenører har i forbindelse med renovation og nybyggeri, og da liften er styrbar på alle fire hjul og desuden dieseldrevet, så den har en større brugsradius, forventer vi, at den bliver meget eftertragtet", siger distriktschef Helle Jeppesen, Scantruck.

Helle Jeppesen, Scantruck, og afdelingsleder Flemming Grand, Jydsk Materiel Udlejning, foran den nye tårnhøje Manitou bomlift.

Optimale produkter
Jydsk Materiel Udlejning har i forvejen 8 Manitou-bomlifte. Direktør Peter Korsholm Jeppesen er derfor ret sikker på, at det er et godt køb, han har foretaget:
"I udlejningsbranchen er det afgørende, at kvaliteten af produkterne er optimal. Det mindsker risikoen for kostbare driftsstop. Vi lægger desuden vægt på at materiellet er betjeningsvenligt, så alle stort set kan benytte det ude på byggepladserne, uden at der skal omfattende indlæring til."
De krav lever bomliftene fra det franske firma op til.
"Vores erfaring er, at Manitous bomlifte er særdeles driftssikre og holdbare. Dertil kommer, at de er meget velegnede til de fleste byggepladser, fordi de er udstyret med pendulaksel, så undervognen er bevægelig. Det gør dem ubesværet terrængående", siger Peter Korsholm Jeppesen.

Nem at transportere
Den nye lift indgår i Jydsk Materiel Udlejnings udbud af udlejningsmateriel. Et program, som strækker sig fra håndværktøjer over containere, flere slags skurvogne, trykluftudstyr og til mini-gravere og mini-læssere samt murer- og facadestilladser. Firmaet lejer også ud til private. Det gælder også en firepersoners helikopter, som udlejes med pilot.
Jydsk Materiel Udlejning har afdelinger i Herning og Holstebro og kunder i hele landet.
Scantruck importerer i forvejen syv modeller af Manitou bomlifte med knækarm. Den nye 200 ATJ er forsynet med en KUBOTA V 2403 motor, der lever op til alle nye EU-miljøkrav, og liften fylder trods den imponerende rækkevidde og arbejdshøjde ikke meget under transport.

Mere information:
Direktør Peter Korsholm Jeppesen, Jydsk Materiel Udlejning, Tlf.7010 0633.
Distriktschef Helle Jeppesen, Scantruck, Tlf. 20 684 161.
Jan Kaare, journalist

Fakta om 200 ATJ
Arbejdshøjde: 20 meter
Max rækkevidde: 12 meter
Max rækkevidde op til 8 meters højde
Motor: KUBOTA V 2403, diesel 45 cv
Længde ved transport: 6,3 meter
Højde ved transport: 3,15 meter.
Vægt: 10 tons