Login

Tømrermester får 2 nye makkere

FN Byg, der drives af Flemming Nielsen, har for nyligt investeret i 2 nye teleskoplæssere. Tømrerforretningen med hovedsæde i Hals, beskæftiger 8 mand og nu er staben udvidet med 2 nye “makkere”.

“Jeg har sat en traditionel minilæsser om til 2 nye handy teleskoplæssere med langt større alsidighed. Jeg har købt 2 stk. Giant Tendo teleskoplæssere på en gang, hvoraf den ene er udstyret med lift i bag. De bruges til alle vores tømreropgaver, så som tagprojekter, materialelevering på stilladser og alt tænkeligt på pladserne. Det er maskiner, der virkelig kan mange ting og de yder helt utroligt meget i forhold til størrelsen. De er overraskende skånsomme overfor det terræn vi kører på med de brede dæk, så vi kan komme mere rundt med disse end vores tidligere maskine. Er du tømrermester, så kan jeg virkelig anbefale sådan en maskine” fortæller den nye dobbelte maskinejer, tømrermester Flemming Nilsen.

Flemming tilføjer “vejhøvlen skal bruges til forefaldende afretningsopgaver af veje og pladser. Med lift på teleskoplæsseren får vi nærmest også en traktor i maskinparken. Handlen blev med min maskinhandler igennem mange år. De forstår vores maskinelle behov og strækker sig langt for at imødekomme vores ønsker”.

Giant med unikke egenskaber

Sælgeren af de 2 maskiner er Morten Juel Jensen fra W.J. Maskinservice.

“Vi tilvalgte Giant forhandling, frem for et andet mærke, for snart 5 år siden, fordi det er en unik maskine blandt andet til entreprenørbranchen. Maskinerne tilbydes i X-tra modeller og det er noget vi virkelig ser potentiale i. Her er der tale om et fysisk lavere løftetårn og højere løftekapacitet. Vi har rigtig gode erfaringer med Giant og er imponeret over hvor lydhør fabrikken er overfor specielle ønsker” udtaler Morten Juel Jensen.

W.J. Maskinservice er grundlagt af Walther Juel Jensen i 1996. I 2005 blev der bygget til og et nyt værksteds- og administrationsbygning så dagens lys. I dag er det en familievirksomhed der drives af Walther Juel Jensen og Morten Juel Jensen.

Brdr. Holst Sørensen A/S er importør af Giant minilæssere i Danmark og Sverige. Giant forhandlernettet dækker begge lande med salg og service.