Login

Udbredt tilfredshed på E&H ’15

Lørdag eftermiddag kunne Danmarks største arbejdende fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk ’15, se tilbage på tre spændende og aktive messedage på MCH Outdoor Arena i Herning.

Med en lang række aktiviteter såsom testkørsel, maskindemonstrationer, DM i minigraver og events på standene blandt de 115 udstillere var det en levende og aktiv fagmesse, der tog imod tusindvis af besøgende fra torsdag til lørdag sidste uge.

Trods ustadigt vejr var der udbredt tilfredshed blandt udstillerne, der gav udtryk for, at det har været en meget seværdig messe med besøg af mange branchefolk, som de normalt ikke kommer i kontakt med.

Besøgstallet vurderes af udstillerne og messeledelsen til at ligge på op imod 8.000 personer – heraf omkring 1.800 personer torsdag, 3.700 personer fredag og 2.500 personer lørdag.

En af de udstillere, der tiltrak sig meget opmærksomhed på E&H ’15, var Svenningsens Maskinforretning A/S, som præsenterede en Bobcat og en Doosan gravemaskine i fuld aktion – og hele tiden med en speaker, der forklarede publikum, hvad der foregik.

- Det har været super godt at have denne arbejdende demonstration. Det sælger måske ikke direkte, men det trækker besøgende, og vi får brandet vores produkter. Specielt fredag var rigtig god for os, siger administrerende direktør Benny Svenningsen, Svenningsens Maskinforretning.

Benny Svenningsen havde tre professionelle demo-førere til at vise, hvad maskinerne kunne udrette. Men de besøgende kunne også selv få lov til at prøve kræfter med maskinerne, hvilket blev positivt taget imod.

- Det har været meget populært blandt maskinførere, og specielt lørdag havde vi stort besøg, så mellem 80 og 100 maskinførere fik afprøvet maskinerne, siger Benny Svenningsen, der samtidig kan glæde sig over, at han også fik solgt et par eksemplarer at både Bobcat og Doosan.

MCH vil nu i samarbejde med Maskinleverandørernes entreprenørsektion vurdere messens forløb med henblik på yderligere at optimere messen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yderligere oplysninger: Leder af Kultur og Kommunikation Nicki Quist, MCH, tlf. 9926 9922, mail: niq@mch.dk