Login

Vitra skifter salgsstrategi

Fremover skal de danskproducerede Vitra redskabsbærere sælges direkte fra fabrikken i Roust nær Esbjerg til forhandlere i hele Norden. Dermed ophører et længerevarende samarbejde mellem HCP Nordic og Lindholdt Maskiner A/S om salg og servicering af Lindholdt Maskiners Vitra-produkter.

Ændringen sker i gensidig forståelse mellem HCP Nordic og Lindholdt Maskiner A/S, som udvikler og producerer de velkendte blå redskabsbærere.

Henning Kristensen fra HCP Nordic ønsker Lindholdt Maskiner held og lykke med salget og har fuld forståelse for den ændrede salgsstrategi. ”Lindholdt Maskiner vil satse stenhårdt på at opnå en markant større markedsandel for Vitra end hidtil, og når det skal ske i et stærkt konkurrencepræget hjemmemarked, kan det være fornuftigt at køre salget direkte fra producenten til forhandlerne.”

HCP og Lindholdt Maskiner er i fællesskab med Tage Storbjerg, som blandt andet har arbejdet med salg af Vitra hos HCP, blevet enige om, at Tage følger med ”sit” produkt og fremover arbejder som sælger for Lindholdt Maskiner. ”Det er vi rigtigt glade for”, fortæller direktør Bjarke Lindholdt Rasmussen. ”Tage kender de eksisterende forhandlere og kunder i hele Norden, så vi får den bedst mulige overgang til vores nye måde at sælge på. Jeg er helt overbevist om, at vi får succes med vores nye salgsstrategi for hele Norden. Den endnu tættere kontakt med kunderne og forhandlerne gør det muligt for os at overføre den succes, vi har oplevet på eksportsiden til vores ”hjemmemarked”

Lindholdt Maskiner A/S har noget at have optimismen i. Dedikeret satsning på udvikling af brugervenlige kvalitetsmaskiner med højt komfortniveau og avanceret, men driftssikker teknik har givet genlyd på eksportmarkederne og blandt andet ført til, at Lindholdt Maskiner blev kåret som Gazelle virksomhed. 

Bjarke Lindholdt Rasmussen satser på at opbygge et tæt samarbejde med de nuværende forhandlere i både Danmark, Norge og Sverige, men lægger ikke skjul på, at han også er på udkig efter nogle nye, dedikerede forhandlere, der har kapacitet til opsøgende salg og samtidigt kan levere service på et højt niveau. Specielt det sidste er et kardinalpunkt for ham – ”Vitra bruges hele året og kører mange timer, så når de løbende skal serviceres, eller hvis der skulle opstå et akut behov, så skal vores kunder have korrekt, hurtig service af kompetente teknikere.”

Om Lindholdt Maskiner A/S

Lindholdt Maskiner a/s er et familieforetagende, oprindelig stiftet af Bohart Lindholdt Rasmussen sammen med sønnerne Jacob og Bjarke Lindholdt Rasmussen. Firmaet udvikler og producerer blandt andet Vitra, som sælges i en række lande.

Virksomheden er beliggende i Roust ca.15 km. fra Esbjerg.

Kontakt:

Direktion:

Bjarke Lindholdt Rasmussen
Lindholdt Maskiner A/S, Industrivej 8, Roust, 6818 Årre
Tlf. 76774477
E-mail: bjarke@lindholdt-maskiner.dk

Salg:

Tage Storbjerg
Lindholdt Maskiner A/S, Industrivej 8, Roust, 6818 Årre
Tlf. 21263457
E-mail: tage@lindholdt-maskiner.dk

Teknisk assistance:

Jacob Rasmussen
Lindholdt Maskiner A/S, Industrivej 8, Roust, 6818 Årre
Tlf. 76774477

Om HCP Nordic

HCP Nordic importerer og distribuerer maskiner til landbrugs- og parksektoren i hele Norden.
Salget sker gennem et stort net af uafhængige forhandlere.
HCP Nordic har hovedkvarter og nordisk centrallager i Krogager v. Billund.

Kontakt:

Henning Kristensen
HCP Nordic, Ansager Landevej 11, 7200 Grindsted
Tlf. 76731133

Om Vitra

Vitra produceres i 4 forskellige modeller fra 30 til 60 hk på fabrikken i Roust.

Deres design og komfortniveau er tilpasset det barske nordiske klima. Vitra anvendes som redskabsbærer til utallige formål i kommuner, hos boligforeninger og andre med opgaver indenfor pleje af grønne arealer, udvendig renholdelse og vinterbekæmpelse. Alle Vitra-modeller kan desuden udrustes med et unikt feje-sugeanlæg, der tager hensyn til både udendørs miljø samt chaufførerne under drift. Anlægget udmærker sig bl.a. ved en effektiv cyklonteknik og markedets laveste vandforbrug. Vitra’s feje-sugeanlæg har den højeste EU-nited klassificering i PM10 værdi.

Vitra karakteriseres ifølge producenten ved:

- Kompakte fysiske mål og effektiv manøvredygtighed.
- Høj motorydelse og hydrauliske systemer med høj kapacitet.
- Et effektivt og "enkelt" hydrauliksystem med minimaltab og maksimal ydelse.
- Optimal førerkomfort med markeds laveste støjniveau, optimalt udsyn og ergonomisk design.
- Service- og brugervenlig.
- Lave serviceomkostninger og driftsudgifter.